Rehber R7-7800x3D BIOS ve RAM Ayarları nasıl olmalı?

Dilerseniz onu arttırabilirsiniz, Boost clock override +150, +200 girebilirsiniz. Tabi bunlar da stabiliteyi etkiler. 1 saat occt testi öneririm her ayardan sonra.
ben sadece oyun oynuyorum oyunlarda serin çalışsa yeter bana. occt testi için yarın yapabilirim sabah iş var override bakacağım

Sıcaklık düşüşü için CO işte tamamen. Mesela benim OCCT extreme avx2 70 derecenin altında bitiyor 1 saat.
değer giremiyorum autoda kalıyor

Sıcaklık düşüşü için CO işte tamamen. Mesela benim OCCT extreme avx2 70 derecenin altında bitiyor 1 saat.
tamam direk auto yazan yere rakam giriyormuşuz 200 yaptım onu ben o zaman bu ayarlar kalacak yarın occt teste bırakıcam 1 saat oradaki verilere göre oynamamı yapacağız

Dosya Ekleri

• 20251022_004446.jpg
    171,4 KB · Görüntüleme: 3
değer giremiyorum autoda kalıyor

tamam direk auto yazan yere rakam giriyormuşuz 200 yaptım onu ben o zaman bu ayarlar kalacak yarın occt teste bırakıcam 1 saat oradaki verilere göre oynamamı yapacağız
Tamamdır hocam. Evet, testte hata alma riskiniz de var. Eğer hata almazsak büyük olasılıkla stabil diyebiliriz, değerlere göre tekrar hareket ederiz.

Tamamdır hocam. Evet, testte hata alma riskiniz de var. Eğer hata almazsak büyük olasılıkla stabil diyebiliriz, değerlere göre tekrar hareket ederiz.
yatarken bırakayım sabah sonuca bakayım olur mu öyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…