Rehber R7-7800x3D BIOS ve RAM Ayarları nasıl olmalı?

Estağfurullah hocam. R23'te 80 derece altına insek tamamdır . Oyunlarda max sıcaklık 72 75 bandında gezer anlık boostta. Ortalama sıcaklığınız 70'in altında olur hatta 65 altına bile inebilir
vallahi sırf şu oyunlara inat dizdim sistemi hatta bilgisayarcılara kızıp kendim araştırıp topladım bütçem dahilinde hayatımda ilk defa topladım termal sürdüm sıvı taktım falan çok detayda bilmem sistem zarar görmeden zorlamadan serince oyunlarda yeterli performansı versin bana başka bişi sistemem işten sonra 2 3 saat oynuyoz zehir olmasın

Bu ayarların hiç biri zararlı değil hocam merak etmeyin, dediğim gibi en fazla mavi ekran yeriz . Yarın occt testinde her şey belli olur .

Bu ayarların hiç biri zararlı değil hocam merak etmeyin, dediğim gibi en fazla mavi ekran yeriz . Yarın occt testinde her şey belli olur .
Tamamdır teşekkür ederim buradan bu şekilde yazmak sorun değil dimi ban yemeyelim

Tamamdır teşekkür ederim buradan bu şekilde yazmak sorun değil dimi ban yemeyelim
Yok hocam, konuyla alakalı konuşuyoruz. Test sonuçları - ayarları konuşuyoruz bir problem olmaz. Siz yarın testi başlatırken OCCT'de CPU testi, mode: extreme, load type: Variable, Instruction set: AVX2 yapın 1 saat testi başlatın. Sonuçları paylaşın benimle.

cpu + ram mi sadece cpu mu birde thread setting auto mu kalsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…