RX 9070 XT'nin ülkeye çok uyguna geleceğini düşünüyorum, beklemekte fayda var.
Yani RTX 50 serisinin yurtdışında bile fiyatından dolayı dalga konusu olması, bence AMD bir şeyler planlıyor gibi.Bizim ülke için uygun fiyat beklemek çok acı verici durumları biliyorsun ve ilk defa kendime sistem topluyorum açıkçası biraz da heyecan var.
Yani RTX 50 serisinin yurt dışında bile fiyatından dolayı dalga konusu olması, bence AMD bir şeyler planlıyor gibi.
Yani olay o değil aslında, Nvidia bu sene kas gücünü hiç geliştirmedi zaten. RX 9000 serisi güçlü bir şekilde geliyor. Misal RX 9070 XT RTX 5070 ile aynı fiyattan gelirse çok iyi olur.Sence fiyat aralığı 50 serisinden ne kadar fark ettirecek şahsen yurt dışında fiyat bandı hemen hemen standart burada vergi KDV ÖTV o fiyat bandı uçuyor.
Yani olay o değil aslında, NVIDIA bu sene kas gücünü hiç geliştirmedi zaten. RX 90 serisi güçlü bir şekilde geliyor.
Yani olay o değil aslında, NVIDIA bu sene kas gücünü hiç geliştirmedi zaten. RX 9000 serisi güçlü bir şekilde geliyor. Misal RX 9070 XT RTX 5070 ile aynı fiyattan gelirse çok iyi olur.
Tahminin kaç liradan gelir 9070 ve 9070xt ?RX 9070 XT'nin ülkeye çok uyguna geleceğini düşünüyorum, beklemekte fayda var.
600 dolar diyorlardı yurt dışında belli olmaz vallaTahminin kaç liradan gelir 9070 ve 9070xt ?
5070 ne kadar fiyata çıkar sizce söylenti 40 kdan bahsediyorlar eğer ki bu fiyat ile çıkarsa sizce de 4070 daha mantıklı bir seçim değil mi?
R7 7800x3D ile kullanacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.