R7 7800x3D için 240mm Sıvı Soğutma vs Kule Tipi

aqua elite kullanıyorum memnunum o seriyi hiç bilmiyorum aqua elite alabiliyosan al bence

aqua elite kullanıyorum memnunum o seriyi hiç bilmiyorum aqua elite alabiliyosan al bence
birde 750 w yapman daha sağlıklı olur

hocam benim https://www.hepsiburada.com/high-po...8stohQL5NUYoDdbg2-EaAhQYEALw_wcB&gclsrc=aw.ds güç kaynağı iyi mi elektrik kesintisinde sıkıntı çıkarır mı

Trifact diye bir YouTube kanalı soğutucu karşılaştırması yapmıştı bir videosunda. Phantom Spirit 240mm aque Elite adeta dümdüz etmişti yani.

Trifact diye bir YouTube kanalı soğutucu karşılaştırması yapmıştı bir videosunda. Phantom Spirit 240mm aque Elite adeta dümdüz etmişti yani.
video da dümdüz etmiyor fakat phantom sprint de düşünülebilir zaten ama kasa sağlığı için en uygunu sıvı soğutucu, çok bir önemi yok soğutucu halledilebilir bir sorun

video da dümdüz etmiyor fakat phantom sprint de düşünülebilir zaten ama kasa sağlığı için en uygunu sıvı soğutucu, çok bir önemi yok soğutucu halledilebilir bir sorun
Kanka ciddi fark vardı aralarında.Tam hatırlamıyorum kaç derecelerdeydi ama.Noctuanın bile önündeydi o karşılaştırmada.Sessiz çalışma uzun ömürlülük ve bu karşılaştırma için soğutma performansı olarak phantom spirit önde.Ben sadece bilgilendirme yapıyorum tercih arkadaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…