Ryzen 7 7800x3D almayı düşünüyorum ama anakart seçiminde bayağı zorlanıyorum. Bu işlemciyle en iyi uyumu yakalayacak, performansı en iyi şekilde ortaya çıkaracak bir anakart arıyorum. Bütçem 5.000 - 8.000 TL arası ve bu aralıkta performansını en iyi şekilde gösterecek bir anakart bulmaya çalışıyorum. Tavsiye edebileceğiniz anakartlar nelerdir?
Bir kaç gün beklerdim ben olsam, bu hafta içerisinde Ryzen 9800x3D çıkacak, hemen hemen aynı fiyattan çıkar diye düşünüyorum veya biraz daha pahalı olur. Buna göre de anakart alırsınız eğer çok aceleniz yok ise.
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!