Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.016 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 6 Kasım 2024 #31 evobaba dedi: dostlar sizlere çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. son olarak birkaç ay kullanabileceğim kule tipi hava soğutma önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İdare eder bu. Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Eğer kasaya sığıyorsa bunu alın. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/thermalright.html Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
evobaba dedi: dostlar sizlere çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. son olarak birkaç ay kullanabileceğim kule tipi hava soğutma önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İdare eder bu. Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Eğer kasaya sığıyorsa bunu alın. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/thermalright.html
E1B Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #32 evobaba dedi: dostlar sizlere çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. son olarak birkaç ay kullanabileceğim kule tipi hava soğutma önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı www.gaming.gen.tr
evobaba dedi: dostlar sizlere çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. son olarak birkaç ay kullanabileceğim kule tipi hava soğutma önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı www.gaming.gen.tr
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.016 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 7 Kasım 2024 #33 E1B dedi: Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Üstte Frost Commander attığımı sandım. O kadar uykuluymuşum ki düz Thermalright Akakçe linki atmışım.
E1B dedi: Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Üstte Frost Commander attığımı sandım. O kadar uykuluymuşum ki düz Thermalright Akakçe linki atmışım.
evobaba Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #34 Arkadaşlar çok uyumlu çalışıyor expo açık. Seagate Firecuda 530 1Tb M2 NVME PCIe 7300/6000MBs ZP1000GM3A023 aldım harika fps değerleri. hARİKA
Arkadaşlar çok uyumlu çalışıyor expo açık. Seagate Firecuda 530 1Tb M2 NVME PCIe 7300/6000MBs ZP1000GM3A023 aldım harika fps değerleri. hARİKA