R7 7800x3D için anakart önerisi

Bütçe
6000-7000TL

Charmander00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600

Ekran Kartı: RX 6900 XT
İşlemci
R7 7800x3D
Malum son zamanlarda RAM fiyatları çok arttı, anakart fiyatlarını geçti. RAM alabilmek için anakarttan kısacak duruma geldik. Micro ATX kasa kullanıyorum, önerilere açığım. Fakat ATX anakartlardan Micro ATX fiyatına daha iyi özellik sunanı varsa kasa değiştirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
B650 her marka anakartı kullanabilirsin. Ben msi in b650 atx ini kullanıyorum gayet memnunum. Matx i var ise alabilirsiniz. Gaming plus wifi versiyonunu.

B650 her marka anakartı kullanabilirsin. Ben MSI'in B650 ATX'ini kullanıyorum gayet memnunum. MATX'i var ise alabilirsiniz. Gaming Plus Wi-Fi versiyonunu.

Faz vs. işlerinden çok anlamıyorum 3 bin TL'ye de anakart var onlar sıkıntı çıkarır mı? Uzun süre anakart veya işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum.

Micro ATX olarak öneriniz var mı?
mAtx istediğinizi görmemişim, kusura bakmayın. Bütçenize de mATX seçenekler var fakat bütçenin çok az üstüne çıkıp Gigabyte B650M Aorus Elite veya Asrock B650M Pro RS modellerine bakmanız çok çok daha iyi olacaktır.

Bütçeyi aşamam derseniz eğer Gigabyte B650M Gaming kartına bakabilirsiniz.

Estağfurullah, teşekkür ederim bakacağım.

@mertbirsenn ASROCK B650M-HDV M.2 7200MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…