R7 7800x3D için Dark Freezer X123 yeterli mi?

Bence sen bilmemezlik yapıyorsun, yalan konuşmuyorum. Undervolt yapmak zorunda kaldım.

Yeterli olmayacaktır maalesef almanızı öneririm.

Bence sen bilmemezlik yapıyorsun, yalan konuşmuyorum. Undervolt yapmak zorunda kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peerless assasin performansı. Buyrun. Ayrıca undervolt kötü bir şey değil hatta yapılması gerekn sağlıklı ve faydalı bir şey

9800x3d için mantıklı. Sıvı soğutma kesin gerekli ona, ama 7800x3d gerek yok. Arkadaşımda lianli galahad lite 360 var. 7800x3d kullanıyo. Occt extreme testinde 73 dereceye zorlasan görüyor. Sıvı soğutma tabiki de çok iyi ama hava soğutmayla çok rahat soğutursun. Freezer 36 ve peerless assasin çok iyiler.

Phantom Spirit alabilirsiniz hava soğutma olarak, çok süper soğutmaz ama işlemcim ısınıyor demezsiniz. Aynı performansı veren sıvı soğutmalar iki katı fiyatına alınıyor.
Freezer 36 da düşünülebilir. Phantom spiritten daha şık, daha küçük, daha sessiz ve sadece 2 derece fark var aralarında. İkisi de süper ama şahsen freezer 36 tercih ederdim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright assasin spirit işimi görür mü hocam?

Teşekkür ederim.
Bence arctic freezer 36 al. Daha iyi ve daha sessiz. Simsiyah güzel şık durur.

@Whipman, 7800x3D'yi Phantom Spirit ile üst limitlerde gayet tutulabiliyor. Hadi tutamadın zaten UV yaparsın. UV zararlı bir işlem değildir. Her işlemcide yapılması gereken bir nimet diyebilirim belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…