R7 7800x3D için Dark Freezer X123 yeterli mi?

@Whipman, 7800x3D'yi Phantom Spirit ile üst limitlerde gayet tutulabiliyor. Hadi tutamadın zaten UV yaparsın. UV zararlı bir işlem değildir. Her işlemcide yapılması gereken bir nimet diyebilirim belki de.
Kesinlikle doğru. Ama kesinlikle bence freezer 36 alınmalı.

@Sanctum72, soğutma performansı olarak Phantom Spirit daha ön planda.

İfadeler: GKD
@Sanctum72, soğutma performansı olarak Phantom Spirit daha ön planda.
Peerless assassin 2 derece daha iyi ama çift kule için bu değer çok mid. Phantom spirit is daha kötü freezer 36’dan.

2 derece farka eşşek kadar blok soğutucu almam. Thermalright karşısında her zaman Arctic freezer 36 daha iyi bence. Gerek sessizliği, gerek şıklığı paha biçilemez bence.

Son düzenleme:
Undervolt'tan kastım: işlemci frekans hızını düşürmek, yani performanstan feragat etmiş oluyorsun, bile bile bi kaç fps kayıp yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda o yüzden.
@Whipman, 7800x3D'yi Phantom Spirit ile üst limitlerde gayet tutulabiliyor. Hadi tutamadın zaten UV yaparsın. UV zararlı bir işlem değildir. Her işlemcide yapılması gereken bir nimet diyebilirim belki de.

Undervolt'tan kastım: işlemci frekans hızını düşürmek, yani performanstan feragat etmiş oluyorsun, bile bile bi kaç fps kayıp yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda o yüzden.
Ne ? Undervolt yapınca fps’en düşmüyor ki ? Undervolt yapınca clock speedi arttırıyorsun bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…