7.5k butceniz varsa bir tik daha artirip bunu almanizi oneririm. Sorunuza gelecek olursa B650S iyidir. BootR7 7800x3D için anakart bakıyorum B650 s nasıldır yeterli mi? Bazıları boot süresi çok uzun sürüyor diyorlar. Boot ne demek eksisi olur mu? Başka öneriniz varsa önerilere açığım. Bütçe 6 7 buçuk arası.
R7 7800x3D için anakart bakıyorum B650 s nasıldır yeterli mi? Bazıları boot süresi çok uzun sürüyor diyorlar. Boot ne demek eksisi olur mu? Başka öneriniz varsa önerilere açığım. Bütçe 6 7 buçuk arası.
6K'ya alınır. B650M PG Riptide da onerecektim ama B650S fiyati iyiymis.R7 7800x3D için anakart bakıyorum B650 s nasıldır yeterli mi? Bazıları boot süresi çok uzun sürüyor diyorlar. Boot ne demek eksisi olur mu? Başka öneriniz varsa önerilere açığım. Bütçe 6 7 buçuk arası.
Neden X670-P CSM alsin ki?7.5k butceniz varsa bir tik daha artirip bunu almanizi oneririm. Sorunuza gelecek olursa B650S iyidir. Boot
suresi SSD'ye baglidir.
Elektronik: Asus Prime X670-P-CSM AM5 8249 TL!
Son 6 ayın en iyi fiyatı diyebiliriz 8K için güzel bir anakart. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-x670-p-csm-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,198541183.htmlwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.