240mm sıvı soğutmam var ve 60 derece boşta çalışıyor havaların sıcak olmasının bunda katkısı var biliyorum ama 60 derece normal bir değer değil. 360mm ya da 420mm düşünüyorum en makul en uzun ömürlü sıvı soğutma önerir misiniz?
Yeni sistem topluyorum soğutucu bakıyordum, bütçem 2000 ile 4000 arası, hava soğutucu yeterli mi veya illa sıvı soğutucu mu gerekmekte bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar, beyaz sistem topluyorum. MSI X670E Gaming Plus. 7800x3D. XPG Lancer beyaz 6000MHz (2x32) Kasa Cooler Master HAF 700. Beyaz sıvı soğutucu için önerilerinizi bekliyorum. Arctic Liquid Freezer 3'ün hem 360 hem 420'i sanırım kasaya uyuyor. Çok bilgim yok sıvı soğutucular...
420mm desteği yok kasanın. Phantom Spiritle'de soğutabilirsin onu üste 240mm takmak yerine. Öne takmayı da pek mantıklı bulmuyorum şahsen görüntü için illa sıvı soğutma alıp öne takınca pek bir anlamı olmuyor.
420mm desteği yok kasanın. Phantom Spiritle'de soğutabilirsin onu üste 240mm takmak yerine. Öne takmayı da pek mantıklı bulmuyorum şahsen görüntü için illa sıvı soğutma alıp öne takınca pek bir anlamı olmuyor.
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!