R7 7800x3D için sıvı soğutma önerisi

7800x3D için 240mm bir sıvı soğutma yerine iyi bir kule tipi soğutma almak daha makul olur buna ek olarak o işlemciyi BIOS üzerinden bazı ayarlamalar ile sıcaklık/performans dengesini ayarlamak gerekiyor. İşlemcinin yük altında maksimum saat hızlarında çalışması ve sıcaklığın bir nebze olsun daha düşük olması için.

Yinede sıvı soğutma olarak benim önerim bu olur.

7800x3D için 240mm bir sıvı soğutma yerine iyi bir kule tipi soğutma almak daha makul olur buna ek olarak o işlemciyi BIOS üzerinden bazı ayarlamalar ile sıcaklık/performans dengesini ayarlamak gerekiyor. İşlemcinin yük altında maksimum saat hızlarında çalışması ve sıcaklığın bir nebze olsun daha düşük olması için.

Abstrack99 indirim kuponu ilgili ürünler için tanımlanmıştır. Geçerlilik 10 gün, indirim 10 USD

ben de aynı işlemciden alcam
peki kule tipi derken mesela kaç fanlı olmalı ? orta-üst segmentte marka model ne önerirsiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı