R7 7800x3D için soğutucu önerisi

Teşekkür ederim önerileriniz için şu an aklıma bu yattı ilerisi için bugünün parası ile 8 9 bin lira olan sıvı soğutma var mı daha iyi performans verebilecek.

Frost commander ile aynı performansı veren bileşenlerinizlede uyumlu olacak (RGB anlamında) Phantom Spirit var ona da bakabilirsiniz hocam.

Teşekkür ederim önerileriniz için şu an aklıma bu yattı ilerisi için bugünün parası ile 8 9 bin lira olan sıvı soğutma var mı daha iyi performans verebilecek.

Lian Li 2 performance ve EK Nucleus var ama gerek yok, bu soğutucu fazla fazla yetiyor o işlemciye.

Frost commander ile aynı performansı veren bileşenlerinizlede uyumlu olacak (RGB anlamında) Phantom Spirit var ona da bakabilirsiniz hocam.

Şimdi baktım da Corsair A115 diye bir hava soğutucu var fiyatı biraz daha yüksek daha iyi performans sağlar mı?

Şimdi baktım da Corsair A115 diye bir hava soğutucu var fiyatı biraz daha yüksek daha iyi performans sağlar mı?

Fiyat farkı bin TL'den fazla siz bilirsiniz Corsair daha iyi dediğim gibi.

Frost Commander 2-3 derece daha soğuk tutabiliyor ama ortalama 8 dBa ses farkı var. Bunu göz ardı etmemek lazım.

CB R23 ile tüm çekirdeklerde test yapar mısınız tek sefer ve test yaparken HWInfo ile test sonucuna ek olarak bu program ile de değerlerinizi atabilir misiniz? Pencereler yan yana olur ise daha iyi olur.

Core Performance Boost açıldığında işlemci anlık bir çıldırıyor bilgin olsun. Hızlı ısı artışını bastırabilecek bir model tercih etmeye çalış.​

DeepCool LT720 veya Arctic Liquid Freezer II 360-420 önerebilirim. Sınıfında çok başarılı 2 model.​

Ben DeepCool lt 720 kullanıyorum aynı işlemciye.

Müsait olduğunuz zaman CB R23 ile test yapabilir misiniz ve test yaparken HWInfo ile de değerleri kontrol edebilir ve paylaşabilir misiniz?

Müsait olduğunuz zaman cb R23 ile test yapabilir misiniz ve test yaparken HWiNFO ile de değerleri kontrol edebilir ve paylaşabilir misiniz?

Windows 11 23H2 kullanıyorum. Program Windows 10 görüyor.
CPB açık PBO Auto 85 dereceyi gördü hwinfo kapandı.

CPB off PBO Auto.

CPB açık PBO -20 +150 GHz Boost. Yer Yer 5.1 Ghz çıktı işlemci.

Dosya Ekleri

• cbp off PBO AUTO.png
    164,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…