Sakano Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 31 Mart 2024 #1 İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "İnternet Cafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için?
İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "İnternet Cafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için?
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 İşlemciye temas eden kısımda jelatin vb. kalmış olma ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
BY.Master Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ=13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H RAM=16GB RTX 3050 6GB KİNGSTON NVME1TB.M2SSD VİCTUS 15 FA-1008NT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2024 #3 Sakano dedi: İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için? Genişletmek için tıkla... Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi? Artı 0 Eksi
Sakano dedi: İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için? Genişletmek için tıkla... Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 31 Mart 2024 #4 Sakano dedi: İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için? Genişletmek için tıkla... 3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız. Artı 0 Eksi
Sakano dedi: İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model: Amazon.com.tr Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için? Genişletmek için tıkla... 3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız.
KS KS Sakano Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 31 Mart 2024 #5 Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim buriate dedi: İşlemciye temas eden kısımda jelatin vb. kalmış olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim BY.Master dedi: Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim InfluxAlp dedi: 3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim Artı 0 Eksi
Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim buriate dedi: İşlemciye temas eden kısımda jelatin vb. kalmış olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim BY.Master dedi: Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim InfluxAlp dedi: 3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 31 Mart 2024 #6 Sakano dedi: Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence unutmamışlardır hazır aldıysanız çünkü 3D modellerde normal olabiliyor o değerler. Ayrıca sıvı soğutmada 240mm onunda etkisi var. Artı 0 Eksi
Sakano dedi: Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence unutmamışlardır hazır aldıysanız çünkü 3D modellerde normal olabiliyor o değerler. Ayrıca sıvı soğutmada 240mm onunda etkisi var.
BY.Master Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ=13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H RAM=16GB RTX 3050 6GB KİNGSTON NVME1TB.M2SSD VİCTUS 15 FA-1008NT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2024 #7 İşlemci üstündeki fanı sökün işlemcinin üstünü temizleyin jelatın varsa çıkarın yeni termal macun sürün. Artı 0 Eksi
İşlemci üstündeki fanı sökün işlemcinin üstünü temizleyin jelatın varsa çıkarın yeni termal macun sürün.
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #8 Sistemin diğer parçalarında sıcaklık ne durumda hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Sakano Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 31 Mart 2024 #9 buriate dedi: Sistemin diğer parçalarında sıcaklık ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... Diğerlerini bilmiyorum nasıl ölçüceğimi MSI Afterburner kullanıyorum Ekran kartım 60larda geziyor Artı 0 Eksi
buriate dedi: Sistemin diğer parçalarında sıcaklık ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... Diğerlerini bilmiyorum nasıl ölçüceğimi MSI Afterburner kullanıyorum Ekran kartım 60larda geziyor
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 31 Mart 2024 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hemen hemen aynı sıvı soğutmalar videodaki de 240mm ve 94 dereceleri görüyor işlemci gayet normal bence o işlemcide. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hemen hemen aynı sıvı soğutmalar videodaki de 240mm ve 94 dereceleri görüyor işlemci gayet normal bence o işlemcide.