R7 7800x3D ICS 2'de 80 derece olması normal mi?

Sakano

Centipat
İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "İnternet Cafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model:
Bu sıcaklık değeri normal mi bu işlemci için?

İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model:

Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi?

İşlemcim Ryzen 7 7800x3D "internet kafe Simulator 2" oyununda 80 derece oluyor sıvı soğutmam ise bu model:

3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız.

Hocam hazır sistem aldım montajlamadım nasıl bakabilirim
İşlemciye temas eden kısımda jelatin vb. kalmış olma ihtimali var mı?

Hiç normal değil bir sıkıntı olmalı acaba @buriate arkadaşımın da dediği gibi jelatin kalmış olabilir mi?

3D işlemciler çok fazla ısınıyor aslında biraz normal tabii soğutucunun jelatinini vs. unutmadıysanız.

Bence unutmamışlardır hazır aldıysanız çünkü 3D modellerde normal olabiliyor o değerler.
Ayrıca sıvı soğutmada 240mm onunda etkisi var.

İşlemci üstündeki fanı sökün işlemcinin üstünü temizleyin jelatın varsa çıkarın yeni termal macun sürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda hemen hemen aynı sıvı soğutmalar videodaki de 240mm ve 94 dereceleri görüyor işlemci gayet normal bence o işlemcide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…