R7 7800x3D ısınır mı?

• Konuyu başlatan daker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 119

daker

Femtopat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım. Hiç açmadım korkumdan dolayı. YouTube videosunda gördüm R77800x3D işlemci aşırı derecede ısınıyormuş. Bir forumda okuduğuma göre BIOS güncelse sıkıntı çıkartmıyor doğru mu? Ne yapabilirim, önerileriniz nedir?

İşlemcinin çektiği orantısız v değerinden dolayı dumanlar çıkıyordu videoda üstüne anakartı da çöp oldu.

Yeni sistem topladım. Hiç açmadım korkumdan dolayı. YouTube videosunda gördüm R77800x3D işlemci aşırı derecede ısınıyormuş. Bir forumda okuduğuma göre BIOS güncelse sıkıntı çıkartmıyor doğru mu? Ne yapabilirim, önerileriniz nedir?

Gamepower Skadi V2 360 ARGB 360mm sogutucuyla kullanıyorum anakartim Colorful Battle AX B650M e-Pro v14. 72 derece ustunu gormedim BIOS guncellemeden once de sonra da. TDP degeri 120W yaziyor oyunda ortalama 60W cok zorlarsan 90W'i goruyor.

Yeterli olur, sıkıntı çıkmaz.

Monitörüm yok şu an nasıl gözüktüğünü merak ettiğim için çalıştırdım sistemi fotoğraftaki 4 adet minik LED PC'yi çalıştırınca yanmaya başlıyor ama sırayla önce CPU yanıp sönüyor sonra DRAM yanıp sönüyor ardından VGA yanık kalıyor sönmüyor neden olabilir?

Dosya Ekleri

• 20251212_190419.jpg
    20251212_190419.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı