Evet hocam şimdi baktım TuF stok bitmiş herhalde alttaki özelliklerde TuF yazmasina rağmen sepete eklenmiyor sistem ancak ekran kartı eklenince seçiliyor. Ama bu hâliyle de hala güzel sistem ve MSİ olandan daha alınabilir.TUF 4080 yok. Özelleştir kısmına gelince ekran kartı bölümünde kart seçili değil. Direkt sepete ekle dersen tüm seçimleri yapmadınız diye hata veriyor zaten sepete eklemiyor. B650 Tomahawk zaten 85K’lık sistemde. O paradan daha ucuza isterse arkadaş ROG B650 seçebilir. Atılan Asus sistemi diyorsan benim özelleştirdiğim sistemdeki B650-Plus’dan daha iyi değil zaten.
Evet hocam şimdi baktım TuF stok bitmiş herhalde alttaki özelliklerde TuF yazmasina rağmen sepete eklenmiyor sistem ancak ekran kartı eklenince seçiliyor. Ama bu hâliyle de hala güzel sistem ve MSİ olandan daha alınabilir.
Galax 4080 dışında çok güzel olmuş aslında. ProArt'lara Asus 5 yıl garanti veriyor bildiğim kadarıyla ki bence hem Asus hem 5 yil garanti olunca öteki parçalardan biraz feragat edebilirim ki aslında öteki Asus sistemlerde de çok kalitesiz alınmaz denilebilecek parça yoktu.Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Tuf Gaming X670E-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming X670E-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming X670E-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 14.548,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.134,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Galax RTX 4080 SG 1-Click OC Feature 48NZM6MD6LSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4080 SG 1-Click OC Feature 48NZM6MD6LSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4080 SG 1-Click OC Feature 48NZM6MD6LSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 38.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram özelliklerini incele, 4.979,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.323,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
85k olması lazım.
Gerçekten uzun ömürlü olmasını istiyorsa topladığım sistemi almalı bence arkadaş. Galax 4080'i neden beğenmediğinizi anlamadım. Oldukça iyi bir ekran kartı.Galax 4080 dışında çok güzel olmuş aslında. ProArt'lara Asus 5 yıl garanti veriyor bildiğim kadarıyla ki bence hem Asus hem 5 yil garanti olunca öteki parçalardan biraz feragat edebilirim ki aslında öteki Asus sistemlerde de çok kalitesiz alınmaz denilebilecek parça yoktu.
Gerçekten uzun ömürlü olmasını istiyorsa topladığım sistemi almalı bence arkadaş. Galax 4080'i neden beğenmediğinizi anlamadım. Oldukça iyi bir ekran kartı.
Beğenmedim değil hocam güzel kart ama ben şahsen Asus'u tercih ederdim söylediğim konudan dolayı. Sizin attığınız sistemde anakart avantaji var ama Tuf b650 Gaming de oldukça yeterli bir anakart, şahsen o fark için Asus ekran kartı yerine Galax almazdım dedim.Gerçekten uzun ömürlü olmasını istiyorsa topladığım sistemi almalı bence arkadaş. Galax 4080'i neden beğenmediğinizi anlamadım. Oldukça iyi bir ekran kartı.
Hocam ben ekran kartına bir şey demiyorum ki, birebir değişim mevzusu da gayet guzel aslında ama Asus varken Galax almam diyorum. Bu markacilik da değil sebepleri var, 2 yıl sonra biri garantisiz kart olacak öteki hala 3 yil garantili olacak. Satmak istediginizde 2 yil sonra garantisiz Galax mı yoksa 3 yil garantili Asus mu daha kolay satılır gibi konuları da hesaba katıyorum. Ayrıca Asus ekran kartı, anakart konusunda burası biraz markacilik olacak ama bence çoğu markanın 1-0 önünde hep. Kişisel olarak benim de Asus ürünleri ve servisiyle problemim oldu ama bu özellikle bahsettigimiz ürünlerde cidden kaliteli üretim yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.İyi olduğu gibi direkt birebir değişim garantili. Asus’un 5 yıl garantisi olsa ne her şeye kullanıcı hatası veya ürün öyleymiş diyip geçiyor servisi. 50 tane şart koşuyor ürünü servise sokmak için.
Beğenmedim değil hocam güzel kart ama ben şahsen Asus'u tercih ederdim söylediğim konudan dolayı. Sizin attığınız sistemde anakart avantaji var ama Tuf b650 Gaming de oldukça yeterli bir anakart, şahsen o fark için Asus ekran kartı yerine Galax almazdım dedim.
Hocam ben ekran kartına bir şey demiyorum ki, birebir değişim mevzusu da gayet guzel aslında ama Asus varken Galax almam diyorum. Bu markacilik da değil sebepleri var, 2 yıl sonra biri garantisiz kart olacak öteki hala 3 yil garantili olacak. Satmak istediginizde 2 yil sonra garantisiz Galax mı yoksa 3 yil garantili Asus mu daha kolay satılır gibi konuları da hesaba katıyorum. Ayrıca Asus ekran kartı, anakart konusunda burası biraz markacilik olacak ama bence çoğu markanın 1-0 önünde hep. Kişisel olarak benim de Asus ürünleri ve servisiyle problemim oldu ama bu özellikle bahsettigimiz ürünlerde cidden kaliteli üretim yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.