yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/13y5S7XAUTBZVCTeFCthgi1rfbrRu-eM_?usp=drive_link RAM Kingston Fury Renegade White RGB 2x16 6400MHz SSD veya HDD modeli WD Black SN850X 1TB Ekran kartı ASUS ROG Strix RTX 3080 White Anakart ASUS ROG Strix X670E-A İşlemci AMD Ryzen 7 7800x3D Son birkaç seferdir oluyor. PC daha yeni. Sebebini anlamadim. Son mavi ekran yedigim anlara ait minidump dosyalarini paylasiyorum. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Son birkaç seferdir oluyor. PC daha yeni. Sebebini anlamadim. Son mavi ekran yedigim anlara ait minidump dosyalarini paylasiyorum. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 18 Haziran 2024 #2 Dosyaları erişim iznine açın. Artı 0 Eksi
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Dosyaları erişim iznine açın. Genişletmek için tıkla... Klasore mi erisim saglayamiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Dosyaları erişim iznine açın. Genişletmek için tıkla... Klasore mi erisim saglayamiyorsunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 19 Haziran 2024 #4 yigitrocks dedi: Klasore mi erisim saglayamiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Google Drive erişim izni istiyor. Artı 0 Eksi
yigitrocks dedi: Klasore mi erisim saglayamiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Google Drive erişim izni istiyor.
Fatherboard Hectopat Kek günü Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #5 Hangi esnada mavi ekran alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #6 Fatherboard dedi: Hangi esnada mavi ekran alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bosta dururken aldim. Kalanlari hatirlamiyorum. Yuk altinda degildi ama. Webcam kullanan insan dedi: Google Drive erişim izni istiyor. Genişletmek için tıkla... Bu linkten deneyebilir misiniz? minidump - Google Drive drive.google.com Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Hangi esnada mavi ekran alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bosta dururken aldim. Kalanlari hatirlamiyorum. Yuk altinda degildi ama. Webcam kullanan insan dedi: Google Drive erişim izni istiyor. Genişletmek için tıkla... Bu linkten deneyebilir misiniz? minidump - Google Drive drive.google.com
Fatherboard Hectopat Kek günü Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #7 USB hub gibi birşey kullanıyorsan hataya o neden oluyor olabilir. Hata raporlarından birisi Usb hub ile ilgili. Artı 0 Eksi
USB hub gibi birşey kullanıyorsan hataya o neden oluyor olabilir. Hata raporlarından birisi Usb hub ile ilgili.
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #8 Fatherboard dedi: USB hub gibi birşey kullanıyorsan hataya o neden oluyor olabilir. Hata raporlarından birisi Usb hub ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Anakartta coklayici var onunla alakali olabilir mi? Onun harici bir coklayicim vs yok. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: USB hub gibi birşey kullanıyorsan hataya o neden oluyor olabilir. Hata raporlarından birisi Usb hub ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Anakartta coklayici var onunla alakali olabilir mi? Onun harici bir coklayicim vs yok.
Fatherboard Hectopat Kek günü Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #9 yigitrocks dedi: Anakartta coklayici var onunla alakali olabilir mi? Onun harici bir coklayicim vs yok. Genişletmek için tıkla... Bir süre çoklayıcıyı sökün tekrar hata verip vermeyeceğini gözlemleyin. Artı 0 Eksi
yigitrocks dedi: Anakartta coklayici var onunla alakali olabilir mi? Onun harici bir coklayicim vs yok. Genişletmek için tıkla... Bir süre çoklayıcıyı sökün tekrar hata verip vermeyeceğini gözlemleyin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Haziran 2024 #10 AMD sürücünü güncelle. Bluetooth sürücünü güncelle. Artı 0 Eksi