yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/13y5S7XAUTBZVCTeFCthgi1rfbrRu-eM_?usp=drive_link RAM Kingston Fury Renegade White RGB 2x16 6400MHz SSD veya HDD modeli WD Black SN850X 1TB Ekran kartı ASUS ROG Strix RTX 3080 White Anakart ASUS ROG Strix X670E-A İşlemci AMD Ryzen 7 7800x3D Son birkaç seferdir oluyor. PC daha yeni. Sebebini anlamadim. Son mavi ekran yedigim anlara ait minidump dosyalarini paylasiyorum. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Son birkaç seferdir oluyor. PC daha yeni. Sebebini anlamadim. Son mavi ekran yedigim anlara ait minidump dosyalarini paylasiyorum. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #11 Fatherboard dedi: Bir süre çoklayıcıyı sökün tekrar hata verip vermeyeceğini gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Coklayiciyi sokersem bilgisayar calismayabilir. Fanlar vs bagli. GFYT dedi: AMD sürücünü güncelle. Bluetooth sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... AMD surucusunu nasil guncelleyecegim? Bluetooth surucusunu buldum en gunceli indirdim ama guncellerken hata veriyor. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Bir süre çoklayıcıyı sökün tekrar hata verip vermeyeceğini gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Coklayiciyi sokersem bilgisayar calismayabilir. Fanlar vs bagli. GFYT dedi: AMD sürücünü güncelle. Bluetooth sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... AMD surucusunu nasil guncelleyecegim? Bluetooth surucusunu buldum en gunceli indirdim ama guncellerken hata veriyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Haziran 2024 #12 yigitrocks dedi: Coklayiciyi sokersem bilgisayar calismayabilir. Fanlar vs bagli. AMD surucusunu nasıl guncelleyecegim? Bluetooth surucusunu buldum en gunceli indirdim ama guncellerken hata veriyor. Eki Görüntüle 2226046 Genişletmek için tıkla... Aldığın hata Bluetooth kaynaklı. Bir süre adaptörü kullanma. Artı 0 Eksi
yigitrocks dedi: Coklayiciyi sokersem bilgisayar calismayabilir. Fanlar vs bagli. AMD surucusunu nasıl guncelleyecegim? Bluetooth surucusunu buldum en gunceli indirdim ama guncellerken hata veriyor. Eki Görüntüle 2226046 Genişletmek için tıkla... Aldığın hata Bluetooth kaynaklı. Bir süre adaptörü kullanma.
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #13 GFYT dedi: Aldığın hata Bluetooth kaynaklı. Bir süre adaptörü kullanma. Genişletmek için tıkla... Guncel olmayan surucuyu kaldirdim. Bakalim devam edecek mi. Bir de driver easy ile 15-16 driver guncellestirdim ama o program bile bluetooth driverini guncellestiremedi. O yuzden ben de kaldirmakta buldum cozumu. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Aldığın hata Bluetooth kaynaklı. Bir süre adaptörü kullanma. Genişletmek için tıkla... Guncel olmayan surucuyu kaldirdim. Bakalim devam edecek mi. Bir de driver easy ile 15-16 driver guncellestirdim ama o program bile bluetooth driverini guncellestiremedi. O yuzden ben de kaldirmakta buldum cozumu.
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #14 NVIDIA surucusu eski surum biliyorum. TLOF acabilmek icin bilerek yaptim. Onun haricinde durup dururken mavi ekran alıyorum ve sebebini bilmiyorum. Minidump - Google Drive drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
NVIDIA surucusu eski surum biliyorum. TLOF acabilmek icin bilerek yaptim. Onun haricinde durup dururken mavi ekran alıyorum ve sebebini bilmiyorum. Minidump - Google Drive drive.google.com