R7 7800x3D - RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

rywa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bütçem maksimum 45bin civarı. PC'de sadece CS2 oynuyorum, ileride de bütçem oldukça ekran kartını yükseltmek istiyorum.
Bu yüzden başlangıç için sadece iyi bir işlemcili hazır sistem aramak istedim.
Sizce aşağıdaki hazır sistem alınır mı? Alınır ama şunları yükselt dediğiniz bir parça var mı?

Titan Prime | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Bütçem maksimum 45bin civarı. PC'de sadece CS2 oynuyorum, ileride de bütçem oldukça ekran kartını yükseltmek istiyorum.
Bu yüzden başlangıç için sadece iyi bir işlemcili hazır sistem aramak istedim.
Sizce aşağıdaki hazır sistem alınır mı? Alınır ama şunları yükselt dediğiniz bir parça var mı?

Titan Prime | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD

Şimdiden teşekkürler.

Parçalar olarak bir sıkıntı bulamadım (bildiğim kadarıyla) ama çok pahalı geldi bu paraya daha iyi bir sistem bulabilirsiniz bence.

Açıkçası ekran kartı harici ürünler diğer hazır sistemdeki ürünlere göre daha iyi gibi ancak b580 driver sorunlarından ötürü Amd işlemcileri (İntel'de nasıl tepki veriyor bilmiyorum.) gereksiz bir biçimde fazla ısındırıyor ve çalıştırıyor. Ayrıca İntel ekran kartları rekabetçi FPS oyunlarında baya kötü diye hatırlıyorum.

O yüzden bence dediğiniz ekran kartı yerine;

Açıkçası bu ekran kartının bu modelinin soğutması hakkında bir bilgim yok. Eğer alıcaksan araştırman iyi olur.

Bu ekran kartlarına da bakabilir.

Açıkçası ekran kartı harici ürünler diğer hazır sistemdeki ürünlere göre daha iyi gibi ancak B580 driver sorunlarından ötürü AMD işlemcileri (Intel'de nasıl tepki veriyor bilmiyorum.) Gereksiz bir biçimde fazla ısındırıyor ve çalıştırıyor. Ayrıca Intel ekran kartları rekabetçi FPS oyunlarında bayağı kötü diye hatırlıyorum.

O yüzden bence dediğiniz ekran kartı yerine;

Açıkçası bu ekran kartının bu modelinin soğutması hakkında bir bilgim yok. Eğer alacaksan araştırman iyi olur.

Bu ekran kartlarına da bakabilir.

AMD'ye özel değil, işlemcileri genel olarak zorluyor ancak 7800x3D zorlayacak bir kart değil, FPS oyunlarında FPS değerleri gayet iyi, attığın ekran kartının soğutması ASUS ile yarışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı