R7 7800x3D - RTX 4070 sisteme kasa önerisi

orpheus91

Femtopat
Daha fazla  
ModArt-X18 V5 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Başka bir konuda bütçeme uygun sistem arıyordum, bir hocam bu sistemi önermişti. RAM'ı 2x16 yap ve kasayı yükselt demişti. Bende İtopya'dan bir baktım ama konuyla alakalı pek bir bilgim olmadığı için bir karar veremedim. Bu sisteme uygun bir kasa öneririr misiniz? İtopya'dan alabildiğim bir kasa olursa iyi olur, hepsini toptan almak istiyorum.

Bana bir de 2K monitör lazım, bütçem kasa + monitör için 16.500 TL, tercihen daha ucuz.

Kanka oradan Thermaltake'nin 750 watt kasasını seç sıvı sogutucuyuda degiştir onu da Thermaltake, Corsair veya Cooler Master seçebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler yeniden seni daha fazla yormayım diye yeni konu açmıştım başarısız oldum.

Bu arada ne tür oyunlar tercih edeceksin ona göre monitör önereceğim.

Bu arada ne tür oyunlar tercih edeceksin ona göre monitör önereceğiBen daha çok Elden Ring, Rdr 2, Resident Evil 4 gibi hikayeli veya açık dünya single player oyunlar oynuyorum.
Ben daha çok Elden Ring, Red Dead Redemption 2, Resident Evil 4 remake gibi hikayeli veya açık dünya tarzı oyunlar oynuyorum. Bazen Arkadaşlarla League of Legends, Valorant gibi oyunlar da oynuyoruz ama eğer bu iki tür arasında bir seçim yapmam gerekiyorse ilk dediğim türden oyunları tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…