emrepehlevan Yoctopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bu sistem hakkında bilgi almak istiyorum. Eksiği var mı?
ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bu sistem hakkında bilgi almak istiyorum. Eksiği var mı?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 Güzeldir ancak sistemin fiyatı bana kalırsa çok fazla. Alın bunu özelleştirin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Güzeldir ancak sistemin fiyatı bana kalırsa çok fazla. Alın bunu özelleştirin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Mart 2024 #3 Pahalı. Bütçeniz nedir? Quistin dedi: Güzeldir ancak sistemin fiyatı bana kalırsa çok fazla. Alın bunu özelleştirin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu da alınmaz hocam fiyatını hak eden bir sistem olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Pahalı. Bütçeniz nedir? Quistin dedi: Güzeldir ancak sistemin fiyatı bana kalırsa çok fazla. Alın bunu özelleştirin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu da alınmaz hocam fiyatını hak eden bir sistem olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Mart 2024 #4 Sistem iyi de fiyat kotu.