BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 19 Haziran 2023 #1 İyi günler Max 70k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce bu sistem iyi mi? Daha iyileri varsa atabilir misiniz? Bu arada soğutmayı merak edenler için NZXT marka bir sıvı soğutma var.
İyi günler Max 70k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce bu sistem iyi mi? Daha iyileri varsa atabilir misiniz? Bu arada soğutmayı merak edenler için NZXT marka bir sıvı soğutma var.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #2 BlueScreenSlayer dedi: İyi günler Max 70k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce bu sistem iyi mi? Daha iyileri varsa atabilir misiniz? Eki Görüntüle 1827162 Bu arada soğutmayı merak edenler için NZXT marka bir sıvı soğutma var. Genişletmek için tıkla... Biraz beklerseniz bir sistem toplayayım sizin için. Özellikle bir marka isteğiniz var mı?
BlueScreenSlayer dedi: İyi günler Max 70k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce bu sistem iyi mi? Daha iyileri varsa atabilir misiniz? Eki Görüntüle 1827162 Bu arada soğutmayı merak edenler için NZXT marka bir sıvı soğutma var. Genişletmek için tıkla... Biraz beklerseniz bir sistem toplayayım sizin için. Özellikle bir marka isteğiniz var mı?
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #3 Tabi ki lütfen fiyatlar çok zamlandı.