Sizce bu sistemde 1920x1080 2K ve 4K da ne kadar bir darboğaz olur? ChatGPT'ye soruyorum farklı bir yüzde söylüyor her defasında Gemini'ye soruyorum herdefasında farklı bir yüzde. Darboğaz testini yapıyorum o da farklı bir yüzde söylüyor, hangisine inanmalıyım? Kafam çok karıştı. Oynayacağım oyunlar genel olarak (CS2, Valorant, LoL, RDR2, GTA 5 gibi benzeri oyunlar)
Hiçbir darboğaz olmaz. 7800x3D 4090'ı bile besleyebilir. Ayrıca yapay zekalara darboğaz konusunu danışma, yanlış bilgi verir. Darboğaz hesaplama siteleri de öyle.
RAM kısmını 64 GB yapmana gerek yok. Eğer render işi ile uğraşmıyorsan 32 GB çok çok uzun vaade de yeterli olur. 4K´da bile 16-17GB RAM kullanılır.
Anakartı bu kadar yüksek fiyatlı şekilde almana gerek yok. 8K-10K banında bulunan bir anakart bile çok çok rahat yeterli olur.
Soğutucuya 15K vermek mi, siz şaka mısınız? O soğutucu stokta falan olmadığı için o fiyatlardadır. Lütfen o soğutucuya 15K falan vermeyin.
NOT: Sistem aşırı saçma olmuş, akla mantığa sığmayan bir gereksiz para harcama var. Rica ediyorum bütçenizi belirtin sizlere biz öneride bulunalım.
Sizce bu sistemde 1920x1080 2K ve 4K da ne kadar bir darboğaz olur? ChatGPT'ye soruyorum farklı bir yüzde söylüyor her defasında Gemini'ye soruyorum herdefasında farklı bir yüzde. Darboğaz testini yapıyorum o da farklı bir yüzde söylüyor, hangisine inanmalıyım? Kafam çok karıştı. Oynayacağım oyunlar genel olarak (CS2, Valorant, LoL, RDR2, GTA 5 gibi benzeri oyunlar)
Hepsiburada'dan alma nedenim peşin fiyatına 9 taksit ve az bir şey karşılaştırma yaptığımda fiyatlarda neredeyse Hepsiburada'da daha ucuz ama asıl nedenim peşin fiyatına 9 taksit yapması çoğu yer çok yüksek faiz koyuyor
Hepsiburada'dan alma nedenim peşin fiyatına 9 taksit ve az bir şey karşılaştırma yaptığımda fiyatlarda neredeyse Hepsiburada'da daha ucuz ama asıl nedenim peşin fiyatına 9 taksit yapması çoğu yer çok yüksek faiz koyuyor