R7 7800x3D RTX 5070 sistem darboğaz yapar mı?

Hepsiburada'dan alma nedenim peşin fiyatına 9 taksit ve az bir şey karşılaştırma yaptığımda fiyatlarda neredeyse Hepsiburada'da daha ucuz ama asıl nedenim peşin fiyatına 9 taksit yapması çoğu yer çok yüksek faiz koyuyor :(

Boş ver peşin fiyatına 9 taksit yapmasını başka sitelerde. 100K´ya sistem alsan 9 taksit ile 125K etmez.

Hocam 5080i sisteme koyunca bayağı bir maddi sıkıntıya giriyorum.

@QTV @Xitana böyle bir sistemi başka nerede toplayabilirim? En büyük artı yönü buradan toplamanın peşin fiyatına bölmesi.

İnternette siteler var. GamingGEN.TR, Sinerji Bilgisyar, Teblion. Bu sitelere girip hazır sistemlere bak. Taksit seçeneklerine bakabilirsin.

İnternette siteler var. GamingGEN.TR, Sinerji bilgisyar, teblion. Bu sitelere girip hazır sistemlere bak. Taksit seçeneklerine bakabilirsin.

Hocam sitelerin üçünede baktım (tek tek parçaları kendim topladım sitelerden hazır sistem bakmadım. Hazır sistem bana biraz saçma geliyor.) Yine Hepsiburada daha iyi hem fiyat olarak hem peşin fiyatına taksit yapmasından.

Ayrı ayrı toplasanız 95kya bile 5080 sistemler çıkıyor hocam.

Hocam vallahi tek tek hepsine neredeyse ayrı ayrı baktım ve gerçekten anlamadığım şekilde hepisburada da şu an inanılmaz ucuza veriyorlar (3'üncü yılına girdikleri için hem düşük fiyat veriyorlar hem de peşin fiyatına taksit yapıyorlar)

Hocam anakart olarak şimdi kontrol ettim. Bir tane daha var Hepsiburada'da ama outlet ürün olarak gösteriyor fiyatı 12.000 TL civarı ama yanlış bilmiyorsam anakartların isimleri hatta modelleri aynı olsa bile bazı şeyleri değişiklik gösteriyor diye biliyorum ama teşekkürler hiç fark etmemişim :D. CPU soğutucusu ise anlamadığım bir şekilde aynı soğutucu burada Noctua NH-D15, Premium İşlemci Soğutucusu, 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar daha ucuz teşekkürler vallahi hiç gözüme batmamış aşlskdlşaskdşlaks.

Sizce burası güvenilir mi hiç ismini bile duymadım :D Noctua NH-D15 - 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı Sessiz Intel Amd Uyumlu Cpu Soğutucu

@MelihÖzer Hocam iyi akşamlar farklı bir form da gördüm sizi. İşlemci olarak aynı işlemciyi almayı düşünyorum. Ekran kartı olarak 5070 Gaming Trio olarak alacağım. Bana anakart önerebilir misiniz ve CPU soğutucusu (sistemimede bakarsanız toplayacağım çok sevinirim :))

Son düzenleme:
Hocam anakart olarak şimdi kontrol ettim. Bir tane daha var Hepsiburada'da ama outlet ürün olarak gösteriyor fiyatı 12.000 TL civarı ama yanlış bilmiyorsam anakartların isimleri hatta modelleri aynı olsa bile bazı şeyleri değişiklik gösteriyor diye biliyorum ama teşekkürler hiç fark etmemişim :D. CPU soğutucusu ise anlamadığım bir şekilde aynı soğutucu burada Noctua NH-D15, Premium İşlemci Soğutucusu, 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar daha ucuz teşekkürler vallahi hiç gözüme batmamış aşlskdlşaskdşlaks.

Sizce burası güvenilir mi hiç ismini bile duymadım :D Noctua NH-D15 - 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı Sessiz Intel Amd Uyumlu Cpu Soğutucu

@MelihÖzer Hocam iyi akşamlar farklı bir form da gördüm sizi. İşlemci olarak aynı işlemciyi almayı düşünyorum. Ekran kartı olarak 5070 Gaming Trio olarak alacağım. Bana anakart önerebilir misiniz ve CPU soğutucusu (sistemimede bakarsanız toplayacağım çok sevinirim :))
Selamlar hocam. Sistem bütçenize göre çok kötü. Anladığım kadarıyla sadece Hepsiburada'dan mı topluyorsunuz?

Evet hocam sadece hepsiburadan üzerinden topladım nedenini az üstte belirttim :)
Bütçeyi 2-3k aştık. Her parçayı bulmak zor Hepsiburadada. 2-3k artmazsa söyleyin parça düşelim.

CPU: 9800x3d
GPU: 5080
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
Ram: XPG Lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 Pro 1tb
Sıvı Soğutma: DeepCool LS720 SE 360mm
PSU: Enermax Revolution 1200W
Kasa: NZXT H9 FLOW

127.5 - 128k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri