emir tuna günaydın
Yoctopat
Daha fazla
Bütçe?Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, ekipmanlar uyumlu mudur? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming B650M-E AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming B650M-E AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.029,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam enermax B tier bir psu gözüküyor. Benzer fiyata hangi psuyu seçebiliriz? Ben de aynı psu yu alacaktım çünkü.O kadar para vermişken Zoko kasa, enermax PSU koymak mantıksız bu paralarda fiyat avantajı elde etmek için kendiniz toplamak yerine hazır sistemlere yönelebilirsiniz bütçe söylerseniz öneririm.
O kadar para vermişken Zoko kasa, enermax PSU koymak mantıksız bu paralarda fiyat avantajı elde etmek için kendiniz toplamak yerine hazır sistemlere yönelebilirsiniz bütçe söylerseniz öneririm.
Hocam enermax B tier bir psu gözüküyor. Benzer fiyata hangi psuyu seçebiliriz? Ben de aynı psu yu alacaktım çünkü.
Hazır sistemler her zaman daha pahalıdır ve içerisindeki parçaları iyileri ile özelleştirince iyice fiyatlar uçuyor bütün sistemleri inceledim bu arada enermaxdan daha iyisi o wattlarda 2 katı fiyatı var.
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz daha iyisi 2 katı fiyatı var zaten.
Hazır sistemler her zaman daha pahalıdır?
Bir firmanız var ve firmada bir ürün üretiyorsunuz bunu satarken 1 tane satarkenmi daha çok indirim yaparsınız yoksa 1000 tane sattığınız adamamı indirim yaparsınız
Tabii ki 1000 adet sattığınız kişiye bundan dolayı İtopya gibi firmalar gidiyor ve ASUS gibi markalarla iş birliği yapıp toplu şekilde satım alım yapıp daha ucuza alıyor bundan dolayı da daha ucuza satabiliyorlar öyle hazır sistemler varki kimi zaman 10000 TL'ye kadar kar edebileceğiniz ya da aynı fiyata daha kaliteli parça alabiliceğiniz ondan dolayı mantıksız bir yorum ayrıca 1350 watt neden ihtiyacınız var miningmi yapacaksınız 5090'a bile 1350W fazla gelir.
Dostum hikaye anlatmak yerine link at 2 tane görelim daha ucuzunu. O ucuz dediklerinde patates ssd patates ram patates anakartlar oluyor sağda solda kalmış şeyler.Hazır sistemler her zaman daha pahalıdır?
Bir firmanız var ve firmada bir ürün üretiyorsunuz bunu satarken 1 tane satarkenmi daha çok indirim yaparsınız yoksa 1000 tane sattığınız adamamı indirim yaparsınız
Tabii ki 1000 adet sattığınız kişiye bundan dolayı İtopya gibi firmalar gidiyor ve ASUS gibi markalarla iş birliği yapıp toplu şekilde satım alım yapıp daha ucuza alıyor bundan dolayı da daha ucuza satabiliyorlar öyle hazır sistemler varki kimi zaman 10000 TL'ye kadar kar edebileceğiniz ya da aynı fiyata daha kaliteli parça alabiliceğiniz ondan dolayı mantıksız bir yorum ayrıca 1350 watt neden ihtiyacınız var miningmi yapacaksınız 5090'a bile 1350W fazla gelir.