R7 7800x3D RTX 5080 sistem iyi mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, ekipmanlar uyumlu mudur? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar para vermişken Zoko kasa, enermax PSU koymak mantıksız bu paralarda fiyat avantajı elde etmek için kendiniz toplamak yerine hazır sistemlere yönelebilirsiniz bütçe söylerseniz öneririm.

Bütçe?

O kadar para vermişken Zoko kasa, enermax PSU koymak mantıksız bu paralarda fiyat avantajı elde etmek için kendiniz toplamak yerine hazır sistemlere yönelebilirsiniz bütçe söylerseniz öneririm.
Hocam enermax B tier bir psu gözüküyor. Benzer fiyata hangi psuyu seçebiliriz? Ben de aynı psu yu alacaktım çünkü.

Hazır sistemler her zaman daha pahalıdır ve içerisindeki parçaları iyileri ile özelleştirince iyice fiyatlar uçuyor bütün sistemleri inceledim bu arada enermaxdan daha iyisi o wattlarda 2 katı fiyatı var.

Hocam enermax B tier bir psu gözüküyor. Benzer fiyata hangi psuyu seçebiliriz? Ben de aynı psu yu alacaktım çünkü.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz daha iyisi 2 katı fiyatı var zaten.

Hazır sistemler her zaman daha pahalıdır?
Bir firmanız var ve firmada bir ürün üretiyorsunuz bunu satarken 1 tane satarkenmi daha çok indirim yaparsınız yoksa 1000 tane sattığınız adamamı indirim yaparsınız
Tabii ki 1000 adet sattığınız kişiye bundan dolayı İtopya gibi firmalar gidiyor ve ASUS gibi markalarla iş birliği yapıp toplu şekilde satım alım yapıp daha ucuza alıyor bundan dolayı da daha ucuza satabiliyorlar öyle hazır sistemler varki kimi zaman 10000 TL'ye kadar kar edebileceğiniz ya da aynı fiyata daha kaliteli parça alabiliceğiniz ondan dolayı mantıksız bir yorum ayrıca 1350 watt neden ihtiyacınız var miningmi yapacaksınız 5090'a bile 1350W fazla gelir.

3 aydır sistem bakıyorum bırak 10.000 TL ucuzu, parça olarak toplama ile bile aynı fiyata gelen bir hazır sisteme denk gelmedim. Biri a620 anakart koyar, psu 600 watt ne idüğü belirsiz bir kasa koyar. 2 parça iyiyse 5 parça vasat bile değildir. Rtx 5070 ti sistem bakıyorum hocam, 7800x3d olan. 10 bin tl ucuz olan bulursanız hemen alıcam.

Dostum hikaye anlatmak yerine link at 2 tane görelim daha ucuzunu. O ucuz dediklerinde patates ssd patates ram patates anakartlar oluyor sağda solda kalmış şeyler.

İfadeler: psb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…