Çok daha iyi sistem toplanabilir. Toplam bütçeniz nedir?
Anakart:
RAM:
Ekran kartı:
AiO:
PSU:Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (ACFRE00137A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
SSD:
Kasa:Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart:
RAM:
Ekran kartı:
AiO:
PSU:Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (ACFRE00137A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
SSD:
Kasa:Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RX.00) - incehesap.com
Biraz pahalı bir model. Türkiye'ye çok gelmiyor. Hellhound ve Nitro+ Türkiye pazarında üst seviye model ihtiyacını karşılıyor.Öncelikle vaktinizi ayırıp tek tek araştırdığınız için teşekkürlerimi sunarım. Bu PowerColor'un Red Devil modelini çok aradım fakat piyasada bulamadım, ikinci elide almak istemedim. Neden piyasada yok bilginiz var mı?
Ayrıca işlemci R7 7800x3D mi alayım yine oyun için?
İşlemciyi bilerek önermedim. 1 haftadan az bir süre içinde 9800X3D çıkacak. Onu almak çok daha mantıklı. Ayrıca performans olarak gümbür gümbür geliyor.Öncelikle vaktinizi ayırıp tek tek araştırdığınız için teşekkürlerimi sunarım. Bu PowerColor'un Red Devil modelini çok aradım fakat piyasada bulamadım, ikinci elide almak istemedim. Neden piyasada yok bilginiz var mı?
Ayrıca işlemci R7 7800x3D mi alayım yine oyun için?
Biraz pahalı bir model. Türkiye'ye çok gelmiyor. Hellhound ve Nitro+ Türkiye pazarında üst seviye model ihtiyacını karşılıyor.
İşlemciyi bilerek önermedim. 1 haftadan az bir süre içinde 9800x3D çıkacak. Onu almak çok daha mantıklı. Ayrıca performans olarak gümbür gümbür geliyor.
Ayrıca hazır beyaz anakart almışken beyaz kasa ve ekran kartı alıp siyah beyaz çok hoş bir sistem toplanabilir.
Lian Li Lancool III Beyaz RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RW.00) - incehesap.com
Ya da sadece kasa siyah kalabilir. Smokin sistemler çok hoş duruyor.
Evet hocam. Yeni Ultra 9'ların içinden geçiyor şimdiden çıkan benchmarklarda.Çok büyük fark olacak mı 9800x3D ile.
Biraz pahalı bir model. Türkiye'ye çok gelmiyor. Hellhound ve Nitro+ Türkiye pazarında üst seviye model ihtiyacını karşılıyor.
İşlemciyi bilerek önermedim. 1 haftadan az bir süre içinde 9800x3D çıkacak. Onu almak çok daha mantıklı. Ayrıca performans olarak gümbür gümbür geliyor.
Ayrıca hazır beyaz anakart almışken beyaz kasa ve ekran kartı alıp siyah beyaz çok hoş bir sistem toplanabilir.
Lian Li Lancool III Beyaz RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RW.00) - incehesap.com
Ya da sadece kasa siyah kalabilir. Smokin sistemler çok hoş duruyor.
Benchmarklara bakın hocam. Bence iade edebilirsiniz. İyi olur.Benim sistem şu anda normal bir seviyede sadece işlemci yetersiz kalıyordu bende geçenlerde acele ederek 7 7800x3D aldım sizce iade edip 9800x3D almalı mıyım yoksa uğraşmaya gerek yok mu çok bir fark yok mu?