R7 7800x3D & RX 7800XT sistem için ekipman ve parça önerisi

Ben genel olarak NZXT kasalarını seviyorum, esteteği hoşuma gidiyor ve tabii ki görevini yapıyor. Corsair'de bir diğer favori markam kasaları biraz kaba gelsede TD500 gayet iyi bir kasadır.
Ayrıca bu kasada hoşuma gidiyor, büyük fan önde daha az ses çıkarır diye biliyorum ( teyit edilmek gerek bu arada ).

Bu kasalardan hiçbirinin üzeceğini sanmam, gerisi tamamen sizin kişisel tercihimize, yer kaplamasına vs kalıyor.

Bir önceki sistemdeki kasam: Aerocool Airhawk Duo' idi. Fanlar biraz sesli çalışıyordu ama soğutması güzeldi. Marka ve fan farkı kesinlikle vardır. Bende büyük 20cm fanlı kasalar ön tarafta daha az ses yapıyor diye biliyorum. TD500 de fan sesi sorunu varmış çok sesli çalışıyormuş. Birkaç yorumda öyle gördüm. Açıkçası kasa görevini yapıyorsa soğutma, sessizlik, sağlamlık anlamında görünüşü çok da önemli değil. Benim açımdan 3 zorunluluk var. İçi geniş, sessiz, soğutması iyi olacak. RGB gösteriş falan çok da önemli değil.

Bir önceki sistemdeki kasam: Aerocool Airhawk Duo' idi. Fanlar biraz sesli çalışıyordu ama soğutması güzeldi. Marka ve fan farkı kesinlikle vardır. Bende büyük 20cm fanlı kasalar ön tarafta daha az ses yapıyor diye biliyorum. TD500 de fan sesi sorunu varmış çok sesli çalışıyormuş. Birkaç yorumda öyle gördüm. Açıkçası kasa görevini yapıyorsa soğutma, sessizlik, sağlamlık anlamında görünüşü çok da önemli değil. Benim açımdan 3 zorunluluk var. İçi geniş, sessiz, soğutması iyi olacak. RGB gösteriş falan çok da önemli değil.
Yer sıkıntısı yoksa ve sık şehir değiştiren biri değilseniz içi geniş , büyük kasa daha iyidir .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı