R7 7800x3D RX 7900 XTX sistem ne kadar götürür?

sistemi toplayıp bi kaç sene sonra eskirmi diye korkuyorum.

sonra ekleme yapacağım ihtiyacıma göre parada sıkıntı yok
Şöyle söyleyeyim, 2014 yılında topladığım i7 4770 sistemim hala taş gibi çalışıyor. Sadece 2017'de ekran kartı yükseltip RX 580 aldım o kadar, hala da bir çok oyunu yüksek kalitede oynuyorum. Senin sistem daha ohooooo yıllaaarca götürür.

Hocam eğer oyun harici işlerle çok uğraşmayacaksanız 7900XTX sizi her türlü idare edecektir çok güçlü bir kart ve kas gücü fazla.

Bende onu düşünüyorum hocam. Ekran kartını hemen almayacağım 5000 serisi de mantıklı hissediyorum

Hocam bence beklemeyin. Eğer 4090'lı PC toplayacak olsaydınız beklemenizi şahsen tavsiye ederdim ama

RTX 5070 gibi bir kart muhtemelen RTX 4080 Super gibi bir karttan daha iyi olacak onlara yönelmesi en sağlıklısı olacaktır. RTX 5070 90k üstü olmaz be.

Hocam 4090 70k bir de 5070i acayip getireceğiz diyor NVIDIA 100k olma ihtimali bile var kumarddan farksız 5000 serisini beklemek. Türkiye gibi bir ülkede öyle 5000 sreisini beklemek gibi bir şans yok maalesef

İfadeler: G2D

4090'dan sonraki en güçlü ikinci ekran kartı ve şu anki en güçlü oyun işlemcisi, nereye kadar götürür değil götürmediği yer kalmaz.

O güç kaynağından uzak durun MSI kendi üğretmiyor. Aynı fiyata iyileri var. Ayrcıra RAM'lerin 7200MHz olması şart değil AMD sistemlerin çoğu destklemiyor o hızları 6400MHz de daha düşük CLdeki RAM'lere bakamız daha iyi olabilir.

İfadeler: G2D

5000 serisi bu ay çıkış yapacak diyorlar 5080 ve 5090 onların fiyatına göre 5070´in fiyatı tahmin edilebilir. Bence beklesin en azından ay sonuna kadar.

peki şimdilik rx580 gibi bir ekran kartıyla idare edip 5000 beklemek mantıklı olurmu. eğer 50k gibi bir para vereceksem alabilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…