Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #11 efebatiin dedi: Bütçe varken güzel bir işlemci alması daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek istersem beni bayağı bir götüreceğini düşünüyorum.
efebatiin dedi: Bütçe varken güzel bir işlemci alması daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek istersem beni bayağı bir götüreceğini düşünüyorum.
SapoBaskan Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 efebatiin dedi: Bütçe varken güzel bir işlemci alması daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur.
efebatiin dedi: Bütçe varken güzel bir işlemci alması daha doğru olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur.
Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #13 efebatiin dedi: Tomahawk daha iyi hocam. İşlemci olarak 9700X alınabilir o zaman istersen 7800x3D de alabilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kasada problem olmaz değil mi?
efebatiin dedi: Tomahawk daha iyi hocam. İşlemci olarak 9700X alınabilir o zaman istersen 7800x3D de alabilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kasada problem olmaz değil mi?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #14 SapoBaskan dedi: Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur. Genişletmek için tıkla... 9070XT almak istediğine göre bence minimum 2K monitörü vardır diye düşünüyorum. Yok ise haklılık payın var tabii.
SapoBaskan dedi: Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur. Genişletmek için tıkla... 9070XT almak istediğine göre bence minimum 2K monitörü vardır diye düşünüyorum. Yok ise haklılık payın var tabii.
Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #15 SapoBaskan dedi: Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur. Genişletmek için tıkla... Evet 2K monitör için kullanacağım sistemi.
SapoBaskan dedi: Evet de tasarruf edilen paraya 2K monitör eklenebilir. Varsa 2K monitör o zaman güzel bir Build olur. Genişletmek için tıkla... Evet 2K monitör için kullanacağım sistemi.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #16 Haylife dedi: Herhangi bir kasada problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... ATX kasalarda sıkıntı çıkarmaz. (mATX veya daha küçük bir kasan varsa sığmaz)
Haylife dedi: Herhangi bir kasada problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... ATX kasalarda sıkıntı çıkarmaz. (mATX veya daha küçük bir kasan varsa sığmaz)
Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #17 efebatiin dedi: ATX kasalarda sıkıntı çıkarmaz. (mATX veya daha küçük bir kasan varsa sığmaz) Genişletmek için tıkla... O zaman sadece anakart değiştirsem her şey daha da iyi olur gibi
efebatiin dedi: ATX kasalarda sıkıntı çıkarmaz. (mATX veya daha küçük bir kasan varsa sığmaz) Genişletmek için tıkla... O zaman sadece anakart değiştirsem her şey daha da iyi olur gibi
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #18 Haylife dedi: O zaman sadece anakart değiştirsem her şey daha da iyi olur gibi Genişletmek için tıkla... Evet B650 Tomahawk güzel anakartdır üzmez.
Haylife dedi: O zaman sadece anakart değiştirsem her şey daha da iyi olur gibi Genişletmek için tıkla... Evet B650 Tomahawk güzel anakartdır üzmez.
Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #19 efebatiin dedi: Evet B650 Tomahawk güzel anakartdır üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam gerçekten de çok düşündüm cevaplayan herkes yardımcı oldu çok teşekkür ederim
efebatiin dedi: Evet B650 Tomahawk güzel anakartdır üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam gerçekten de çok düşündüm cevaplayan herkes yardımcı oldu çok teşekkür ederim
SapoBaskan Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #20 Haylife dedi: Evet 2K monitör için kullanacağım sistemi. Genişletmek için tıkla... O zaman harika düşünmüşsünüz hayırlı olsun.
Haylife dedi: Evet 2K monitör için kullanacağım sistemi. Genişletmek için tıkla... O zaman harika düşünmüşsünüz hayırlı olsun.