Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.109 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #31 Haylife dedi: Ben 2 sene önce başka çeşit sistem toplamak istemiştim bir akla uymayla hemen almak istedim parçaları nasip olmadı 2 senedir kutularını bile acmadım Genişletmek için tıkla... Hocam sanslısın baya aslında iyi olmuş hayırlı olsun
Haylife dedi: Ben 2 sene önce başka çeşit sistem toplamak istemiştim bir akla uymayla hemen almak istedim parçaları nasip olmadı 2 senedir kutularını bile acmadım Genişletmek için tıkla... Hocam sanslısın baya aslında iyi olmuş hayırlı olsun
Haylife Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 57 28 Haziran 2025 #32 Luvyan dedi: Hocam sanslısın bayağı aslında iyi olmuş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam inşallah problemsiz bir şekilde her şey olacak
Luvyan dedi: Hocam sanslısın bayağı aslında iyi olmuş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam inşallah problemsiz bir şekilde her şey olacak