lazarus_43 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ek olarak kasayı Thermaltake yapacağım.
CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ek olarak kasayı Thermaltake yapacağım.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 704 Çözümler 1 1 Haziran 2025 #2 lazarus_43 dedi: CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ek olarak kasayı Thermaltake yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kasayı VENTO yapın.
lazarus_43 dedi: CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM CHEST-V29 / AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE Radeon RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ek olarak kasayı Thermaltake yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kasayı VENTO yapın.
lazarus_43 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Owium dedi: Kasayı VENTO yapın. Genişletmek için tıkla... niye ki thermaltake daha iyi değil mi vento da fsp psu kullanılmış iyi dediler ama kalitesi kötü olabilir diye okudum
Owium dedi: Kasayı VENTO yapın. Genişletmek için tıkla... niye ki thermaltake daha iyi değil mi vento da fsp psu kullanılmış iyi dediler ama kalitesi kötü olabilir diye okudum
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 704 Çözümler 1 1 Haziran 2025 #4 lazarus_43 dedi: niye ki thermaltake daha iyi değil mi vento da fsp psu kullanılmış iyi dediler ama kalitesi kötü olabilir diye okudum Genişletmek için tıkla... Aradaki 2500 TL farkla farklı birşeyi yükseltin. VENTO en iyi f/p kasa.
lazarus_43 dedi: niye ki thermaltake daha iyi değil mi vento da fsp psu kullanılmış iyi dediler ama kalitesi kötü olabilir diye okudum Genişletmek için tıkla... Aradaki 2500 TL farkla farklı birşeyi yükseltin. VENTO en iyi f/p kasa.
lazarus_43 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Owium dedi: Aradaki 2500 TL farkla farklı birşeyi yükseltin. VENTO en iyi f/p kasa. Genişletmek için tıkla... bilmediğimden soruyorum hazır sistem alırken bu kasa fanlarından almama gerek var mı?
Owium dedi: Aradaki 2500 TL farkla farklı birşeyi yükseltin. VENTO en iyi f/p kasa. Genişletmek için tıkla... bilmediğimden soruyorum hazır sistem alırken bu kasa fanlarından almama gerek var mı?
M Mehmet Kyaa Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #6 Hocam aynı sistemi düşünüyorum ama daha yeni anakart PSU ve soğutucu yetersiz diye bir forumda okudum bilginiz olsun.
Hocam aynı sistemi düşünüyorum ama daha yeni anakart PSU ve soğutucu yetersiz diye bir forumda okudum bilginiz olsun.
lazarus_43 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #7 Mehmet Kyaa dedi: Hocam aynı sistemi düşünüyorum ama daha yeni anakart PSU ve soğutucu yetersiz diye bir forumda okudum bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir powerboost kasa ve psu alınmaz anakart da yeterli
Mehmet Kyaa dedi: Hocam aynı sistemi düşünüyorum ama daha yeni anakart PSU ve soğutucu yetersiz diye bir forumda okudum bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir powerboost kasa ve psu alınmaz anakart da yeterli
M Mehmet Kyaa Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #8 lazarus_43 dedi: Soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir Power Boost kasa ve. Genişletmek için tıkla... lazarus_43 dedi: Soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir Power Boost kasa ve PSU alınmaz anakart da yeterli. Genişletmek için tıkla... Önerilen kasaları kısıtlı orada alınabilecek en mantıklı kasa hangisi sizce.
lazarus_43 dedi: Soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir Power Boost kasa ve. Genişletmek için tıkla... lazarus_43 dedi: Soğutucu yeter bence ama alacaksan kesin kasayı değiştir Power Boost kasa ve PSU alınmaz anakart da yeterli. Genişletmek için tıkla... Önerilen kasaları kısıtlı orada alınabilecek en mantıklı kasa hangisi sizce.