R7 7800x3D - RX 9070XT sistem için anakart önerisi

MSI X670E Wi-Fi 10.750
MSI X870-P Wi-Fi 11.640
MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi 9.600

Pekii MSI B650 Tomahawk Wi-Fi mı daha iyi yoksa senin önerdiklerin mi?

Hocam daha önce attığım sistemin tüm parçaları birbiriyle uyumlu mu?

@MelihÖzer

Son düzenleme:
Pekii MSI B650 Tomahawk Wi-Fi mı daha iyi yoksa senin önerdiklerin mi?

Hocam daha önce attığım sistemin tüm parçaları birbiriyle uyumlu mu?

@MelihÖzer
Uyumlu hocam. Benim attıklarım daha iyi. Fiyat olarak da daha yüksek tabi doğal olarak.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hocam. Bu sistemide değerlendireceğim. Benim attığım sistemin uyumluluğuna sizde bakabilir misiniz? Garanti olsun istiyorum. Sizleride meşgul ettiğim için kusura bakmayın.

Bahsettiğim sistem bu.

Şu anda para biriktiriyorum, belki direkt attığım bu sisteme 9800x3D'yi eklerim.

@miçobaba Şahsen ben olsam 80 bin lira para verdikten sonra kule tipi soğutucu tercih etmezdim. Tercih meselesi haricinde uyumluluk sorunu falan olmaz o sistemde, merak etme.

@miçobaba şahsen ben olsam 80 bin lira para verdikten sonra kule tipi soğutucu tercih etmezdim. Tercih meselesi haricinde uyumluluk sorunu falan olmaz o sistemde, merak etme.

Hocam sıvı soğutmaya sıcak bakmıyorum nedense. Duruma göre sıvı soğutmada alabilirim, yaz ayına kadar zamanı var.

katılmıyorum herhangi bir stabilite sorunu yaşamadım. Stabiliteden kastınız nedir

MSI X670E Wi-Fi 10.750
MSI X870-P Wi-Fi 11.640
MSI B850 GAMİNG PLUS Wi-Fi 9.600
x870 p nin faz sayısı o cpu ya gidermi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…