R7 7800x3D sistem için anakart önerisi

Arkadaşlar @FimToaster @Faslan sizlerin yorumlarınızı dikkatlice okudum. "Neden 3xd" diye sorarak aslında benim daha düşük maliyet ile alabileceğim ve benzer ya da yakın performanslar veren işlemciler olduğunu söylemek istedi. Ancak sadece "neden 3xd" işlemci söylemi rahatlıkla diğer kişinin baktığı bakış açısından da anlaşılabilir. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar @FimToaster @Faslan sizlerin yorumlarınızı dikkatlice okudum. "Neden 3xd" diye sorarak aslında benim daha düşük maliyet ile alabileceğim ve benzer ya da yakın performanslar veren işlemciler olduğunu söylemek istedi. Ancak sadece "neden 3xd" işlemci söylemi rahatlıkla diğer kişinin baktığı bakış açısından da anlaşılabilir. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Yapıcı eleştirici, kullanılan üslup farkı bu olsa gerek.
İşlemci odaklı oyun oynamıyorsan x3d işlemci yerine 9700x - 7500f ikilisinden birisini alıp daha dengeli bir sistem kurabilirsin.
B840 segmenti a620 aslında. B650, b850 segmentinin orta sınıf hariç uzak durmak faydalı. Tuf, mag tomahawk gibi orta sınıf, daha çok bütçe odaklı ise belki giriş-orta msi pro, asrock pro rs serisi olabilir. Tamamen bütçe odaklı ise biostar b650mt, colorful battle ax b650 olabilir.

Giriş seviyesi bir anakart alırsan;
İlerde güçlü bir işlemciye yükseltme yaparsan vrm sistemi yarı yolda bırakabilir, nvme takmak istersin ama yuvası olmaz, kaliteli ürün değilse üstünde barındırdığı parçaların iletişimini sağlayamaz. Kısaca sistemi potansiyelinin altında kullanırsın.

Detaylı olarak isteklerini/beklentilerini ve kullanım senaryonu yazarsan ona göre model tavsiyesinde bulunabilirim. Aksi durumlarda, üstteki yazılar gibi genelleme olur.

İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı