Denocastle Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Sistemim aşağıda paylaştığım gibi her oyunda anlık FPS dropları veriyor yüksek FPS değerleri alıp anlık droplar yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri zx.png 18,5 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Sistemim aşağıda paylaştığım gibi her oyunda anlık FPS dropları veriyor yüksek FPS değerleri alıp anlık droplar yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi Artı 0 Eksi
KS KS Denocastle Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Bay Onur dedi: sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi Genişletmek için tıkla... kontrol etmedim fakat yeni açtığım zaman bile bu droplar oluyor malesef Artı 0 Eksi
Bay Onur dedi: sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi Genişletmek için tıkla... kontrol etmedim fakat yeni açtığım zaman bile bu droplar oluyor malesef
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 Soğutucuyu siz mi taktınız? Artı 0 Eksi
KS KS Denocastle Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 Bay Onur dedi: Soğutucuyu siz mi taktınız? Genişletmek için tıkla... hayır hazır geldi Yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleme: 17 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Bay Onur dedi: Soğutucuyu siz mi taktınız? Genişletmek için tıkla... hayır hazır geldi Yardımcı olursanız sevinirim
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 Sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz bir masaüstünde bile fazla sıcaksa sorun soğutucudur veya koruma filmi çekilmemiştir Artı 0 Eksi
Sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz bir masaüstünde bile fazla sıcaksa sorun soğutucudur veya koruma filmi çekilmemiştir
KS KS Denocastle Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #7 Bay Onur dedi: Sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz bir masaüstünde bile fazla sıcaksa sorun soğutucudur veya koruma filmi çekilmemiştir Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bay Onur dedi: Sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz bir masaüstünde bile fazla sıcaksa sorun soğutucudur veya koruma filmi çekilmemiştir Genişletmek için tıkla...
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #8 Denocastle dedi: Eki Görüntüle 2514702 Genişletmek için tıkla... Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor? Artı 0 Eksi
Denocastle dedi: Eki Görüntüle 2514702 Genişletmek için tıkla... Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor?
KS KS Denocastle Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #9 Bay Onur dedi: Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor? Genişletmek için tıkla... mesh kasa heryerinden hava alıyor soğutucu modellerini bilmiyorum Bay Onur dedi: Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor? Genişletmek için tıkla... bi anormallik mi var ısısında Artı 0 Eksi
Bay Onur dedi: Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor? Genişletmek için tıkla... mesh kasa heryerinden hava alıyor soğutucu modellerini bilmiyorum Bay Onur dedi: Soğutucunuzun modeli ne hocam ve kasaya hava girişi az mı oluyor? Genişletmek için tıkla... bi anormallik mi var ısısında
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #10 Nasıl soğutucu hocam 240mm mi 360mm mi kule tipi mi? Denocastle dedi: mesh kasa heryerinden hava alıyor soğutucu modellerini bilmiyorum bi anormallik mi var ısısında Genişletmek için tıkla... yok hocam olabilme ihtimaline karşı istedim Resmini de atabilirsiniz hocam soğutucunun Artı 0 Eksi
Nasıl soğutucu hocam 240mm mi 360mm mi kule tipi mi? Denocastle dedi: mesh kasa heryerinden hava alıyor soğutucu modellerini bilmiyorum bi anormallik mi var ısısında Genişletmek için tıkla... yok hocam olabilme ihtimaline karşı istedim Resmini de atabilirsiniz hocam soğutucunun