Anakart için bütçem max 10.000 TL he ufakta olsa geçebilirim fps de çok bi fark olmucaksa uçmayalım Eski Anakartım Asus roc strik ti onun Ara yüzü güzeldi OC ile uğraşmadan Ramlerin frekansını yükseltebiliyordum hazır ayarları vardı. şimdi yeni anakartlar da öylemi bilmiyorum. 3.0 olduğu için değişmek zorunda kaldım işlemci yüzünden
Bunun ayarında sadece bluetooth özelliği olan bi anakart önerirmisin sistemime uygun. Wifi falan gerekmez kabloyla bağlıyorum internete, Anakartın fiyatını gereksiz yükseltiyor. Parçalar tamam olunca kasa ve soğutma üzerine bi konu açarım şu anki amacım parçaları hazır etmek. Mini anakartları sevmiyorum montajda uğraştırıyor. He uygunsa olabilir.
Ekran kartım 3060 ti . Onu şu an yükseltmeyi düşünmüyorum.
Bu ekranı almak istiyorum .2K çönünürlük Pahalı olduğu için ekran kartını yükseltmeyi öteledim. Öncelik monitör ve parçalar https://www.hepsiburada.com/msi-26-5-mag-271qpx-qd-oled-360hz-0-03ms-gtg-gaming-monitor-p-HBCV00006OKQP7?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sorunlu değil sadece daha uygun olması adına bazı değişiklikler yapılıyor mesela pasif soğutması diğerlerinden biraz daha düşük onun dışında faz sayıları biraz daha az bu tip şeyler standart bir kullanıcı için çok önemli şeyler değil yani bu modeli de tercih edebilirsiniz. Biraz daha profesyonel kullanmak isteyen CPU'ya overclokc yapmak isteyenler daha iyi donanımlı anakartları istiyorlar fark bu. Bir de görüntü makyaj RGB falan filan.