R7 7800x3D ve RTX 4070 Super sisteme BitFenix 1000W alınır mı?

Corsair Hx750 kullanıyordum ve fanlar çalışmayıp cw olayı yaşadım. tekrardan corsair alır mıyım sanmam. @Oreki önceki cevabınızda bahsettiğiniz psu yu mu alayım peki hocam kesin kararı vereyim ona göre sipariş vereyim.

Evet. Pek çok kişiye aldırdık buradan da, şu ana kadar negatif bir geri dönüş olmadı. Elde detaylı bilgileri zaten mevcut. Fiyatına göre çok iyi şu an.
Ozaman sizlere güvenerek cratos 850w sipariş ediyorum. Bilginize ve emeğinize teşekkür ederim. Sistemimden biraz korkuyordum sizden referans almamı söylediler çok sağolun. Şimdi sipariş veriyorum .

merhabalar hocam tekrar aşağıda ki psu yu platinum sertifika olduğu için bir arkadaşım önerdi. sizce yine de tercihimi cratostan yanamı kullanayım. yeni eve girdim araç kullanıyordum yazamamıştım. Teşekkürler tekrar. @Oreki

Son düzenleme:

Ampere hakkında elde Cratos kadar detaylı bilgi yok. Olan bilgiler de Cratos'dan daha iyi olmadığı yönünde.

Misal Ripple değerleri böyle bir ünite için fazla kötü. Bazı kanallarda çeşitli yüklerde fail veriyor.

Bu da 230V, yani Türkiye'de güncel olarak kullanılan voltaj standartındaki performansı. Yine rakiplerine göre kötü. 12V kanalındaki %20'deki 54 mV'ye sıçrayışı böyle bir ünite için kabul edilebilir değil.

evimde toprak yok ve anlık gerilimlerin olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden biraz tedirginim o yüzden kusuruma bakmayın. dediğiniz gibi ozaman cratosu sipariş veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…