N Neithan Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 12 9 Ağustos 2024 #1 İyi günler dilerim. Bir miktar araştırdım ve kendime şöyle bir sistem toplama kararı verdim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım. https://nl.pcpartpicker.com/list/8wcvPF Bütçemin sınırındayım. Herhangi bir değişiklik yapar mıydınız? Önerilerinize açığım.
İyi günler dilerim. Bir miktar araştırdım ve kendime şöyle bir sistem toplama kararı verdim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım. https://nl.pcpartpicker.com/list/8wcvPF Bütçemin sınırındayım. Herhangi bir değişiklik yapar mıydınız? Önerilerinize açığım.
6 699956 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 601 Çözümler 1 9 Ağustos 2024 #2 Neithan dedi: İyi günler dilerim. Bir miktar araştırdım ve kendime şöyle bir sistem toplama kararı verdim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım. https://nl.pcpartpicker.com/list/8wcvPF Bütçemin sınırındayım. Herhangi bir değişiklik yapar mıydınız? Önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 32x2 yaparsanız daha iyi olur bence böyle bir sisteme 32 GB RAM yakışmaz.
Neithan dedi: İyi günler dilerim. Bir miktar araştırdım ve kendime şöyle bir sistem toplama kararı verdim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım. https://nl.pcpartpicker.com/list/8wcvPF Bütçemin sınırındayım. Herhangi bir değişiklik yapar mıydınız? Önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 32x2 yaparsanız daha iyi olur bence böyle bir sisteme 32 GB RAM yakışmaz.
N Neithan Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 12 9 Ağustos 2024 #3 Teşekkür ederim. Diğer parçalar ile ilgili başka bir öneriniz var mıdır?
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.366 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta.
Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 Aytemiz dedi: Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda HDD ile oyun oynanmaz çok yavaş direk SSD alsa daha iyi. 699956 dedi: Hocam RAM'i 32x2 yaparsanız daha iyi olur bence böyle bir sisteme 32 GB RAM yakışmaz. Genişletmek için tıkla... Gayet yakışır eğer render ile işi yoksa gerek yok.
Aytemiz dedi: Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda HDD ile oyun oynanmaz çok yavaş direk SSD alsa daha iyi. 699956 dedi: Hocam RAM'i 32x2 yaparsanız daha iyi olur bence böyle bir sisteme 32 GB RAM yakışmaz. Genişletmek için tıkla... Gayet yakışır eğer render ile işi yoksa gerek yok.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.366 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #6 bdxmrz dedi: Şu zamanda HDD ile oyun oynanmaz çok yavaş direk SSD alsa daha iyi. Gayet yakışır eğer render ile işi yoksa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bütçe sınırda demiş o yüzden.
bdxmrz dedi: Şu zamanda HDD ile oyun oynanmaz çok yavaş direk SSD alsa daha iyi. Gayet yakışır eğer render ile işi yoksa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bütçe sınırda demiş o yüzden.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #7 Aytemiz dedi: Arkadaş bütçe sınırda demiş o yüzden. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.
N Neithan Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 12 9 Ağustos 2024 #8 Aytemiz dedi: Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta. Genişletmek için tıkla... 2 TB SSD var şu an sistemde. Gerekli olursa sonrasında bir 2 veya 4 TB daha alırım diye düşünüyorum.
Aytemiz dedi: Bence hocam 1 ya da 2TB HDD alabilirsiniz.(bütçe yetiyorsa SSD de alınabilir) böyle bir sistem alıyorsanız bir sürü oyun oynayacaksınızdır sonuçta. Genişletmek için tıkla... 2 TB SSD var şu an sistemde. Gerekli olursa sonrasında bir 2 veya 4 TB daha alırım diye düşünüyorum.