R7 7800x3D vs R7 9800x3D

rdvnslmz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART
Fiyat farkına değer mi? 7800x3D almayı düşünüyorum ama uzun süre beni götürecek işlemci istiyorum. Bütçem 7800 için yeterli ama 9800 için eğer almaya değerse kredi çekebilirim.

Fiyat farkına değer mi? 7800x3D almayı düşünüyorum ama uzun süre beni götürecek işlemci istiyorum. Bütçem 7800 için yeterli ama 9800 için eğer almaya değerse kredi çekebilirim.

Değmez
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7800x3D'yi yanlışlıkla çok güçlü yapmışlar

7800x3D muhtemelen işinizi görecektir. Kredi falan hiç girmenizi önermem, canavar gibi işlemciler zaten ikisi de.

Tamamdır teşekkürler.

O zaman kararımı değiştirmiyorum R7 7800x3D alıyorum.

Neden ? Araştırdım aralarında çok fiyat farklı olmadığı için çoğunluk 7800x3D daha mantıklı yazdı.
Eger rekabetci oynuyorsaniz tabii ki 7800x3D alin ancak onun disinda sahsen 9700X daha mantikli.
Coklu cekirdekte daha iyi ve bu oyun harici kullanimda isinize yarayabilir. Tabii ne kadar kullanirsiniz orasi size kalmis.

Eger rekabetci oynuyorsaniz tabii ki 7800x3D alin ancak onun disinda sahsen 9700X daha mantikli.
Coklu cekirdekte daha iyi ve bu oyun harici kullanimda isinize yarayabilir. Tabii ne kadar kullanirsiniz orasi size kalmis.
Oyun olarak warzone ve rainbow six siege oynuyorum onun dışında hikayeli oyunlar. Render ile fazla işim yok ama hem render hem oyun için 7800x3d mantıksız mı olur. Kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…