R7 7800x3D vs R9 7900

seniusxx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
İki işlemci arasında kaldım. Ryzen 7 7800x3D ve Ryzen 9 7900 sizce hangisi daha iyi olur araştırmama göre R7 oyun için mükemmel ama R9 oyun ve render, shop işleri için falan daha iyiymiş bende hem oyun hem shop yazılım vs yapmayı düşünüyorum ama arada kaldım. R7 cok önerildiğini görüyorum bir de sizin fikrinizi almak istedim.

Yazılımdan kasıt ne? Kod yazma konusu arasında iki işlemci arasında bir fark olmaz. İkisi de fazla güçlü işlemciler bu konuda ama oyun konusunda bariz fark ederler.
Kod yazma program kullanımları vs. Oyun için bariz fark varsa r7 daha mantıklı gibi duruyor ki şuan da daha pahalı

Kod yazma program kullanımları vs. Oyun için bariz fark varsa r7 daha mantıklı gibi duruyor ki şuan da daha pahalı

Bugün 50 dolarlık işlemciyle de kod yazarsın kod yazmak o kadar fazla donanım isteyen bir şey değil. Yazılım tarafında işlemci gücü en çok Docker vs. kullanacaksan gerekiyor ki 7800X3D zaten inanılmaz güçlü bir işlemci bu tarz programlar için. O sebeple bence de bu işlemci daha mantıklı.

Bugün 50 dolarlık işlemciyle de kod yazarsın kod yazmak o kadar fazla donanım isteyen bir şey değil. Yazılım tarafında işlemci gücü en çok Docker vs. kullanacaksan gerekiyor ki 7800X3D zaten inanılmaz güçlü bir işlemci bu tarz programlar için. O sebeple bence de bu işlemci daha mantıklı.
Teşekkür ederim bide photoshop, video editleme düzenleme grafik okuma için yorumun ne olur

Teşekkür ederim bide photoshop, video editleme düzenleme grafik okuma için yorumun ne olur

Ne seviyede yapmak istediğine bağlı bu işi çok profesyonel seviyede yapıyorsundur dakikaların bile senin için önemi vardır o zaman daha kısa render süresi için 7900X alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı