R7-800x3D vs R7-9700X

ardke

Femtopat
Daha fazla  
Fiyat farkı çok bir yok X3D anlamı ne tam olarak? Bir de sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
X3D eki olan işlemciler AMD'nin 3D V-Cache teknolojisini kullanan ve yüksek önbelleğe sahip işlemcileri oluyor. X3D olması özellikle multiplayer oyunlarda muazzam FPS artışı sağlayabiliyor. Ne amaçla kullanacağına ve fiyatlarına bağlı olarak hangisini tercih etmek gerektiği değişebilir.

Ayrıca başlık yanlış yazılmış, 7800x3D'den mi bahsediyorsun 9800x3D'den mi?

Son düzenleme:
Fiyat farkı çok bir yok X3D anlamı ne tam olarak? Bir de sizce hangisini tercih etmeliyim?

7800x3D derim ben 9700'den eski nesil olmasına rağmen daha performanslı oyun için zaten bariz önde sadece iş için dersen 9700 öneririm ama oyun içinse 7800x3D öneririm 3D cache bellekleri uçuruyor oyunu.

7800x3D derim ben 9700'den eski nesil olmasına rağmen daha performanslı oyun için zaten bariz önde sadece iş için dersen 9700 öneririm ama oyun içinse 7800x3D öneririm 3D cache bellekleri uçuruyor oyunu.

Fiyat farkı değer yani diyorsun

Fiyat farkı değer yani diyorsun
Ekran kartını zorlamaz değil mi 9070xt gigabayte modeli

Hocam 7800x3d modelini söylüyorum diğerine paramız yetmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…