R7 8845 ve RTX 4060 laptop önerisi

Doğrudur hocam, ben bütün Nitro'lar soğutma olarak victus kadar başarılı değil ve çok fazla fan sesi çıkarıyor diye biliyordum.
Nitro V15-16 falan zaten onları geçiyorum ama Nitro 5 ile kapıştırdığımızda bile Victus soğutması o kadar iyi sayılmaz. Ryzen işlemciyi Monster da Excalibur da soğutur ama Intel'i herkes soğutamaz ve bunu Victus'un 12. il 13. nesil işlemcili modellerinde görüyoruz. Çok fena throttle yapıyor.

Cihaz tv incelemesinde 13. Nesil işlemcili victus incelemesini gördüm, soğutma olarak yine iyiydi. O muhabbetin kaynağı birisine kötü macun gelmiş veya kendisi macunu kötü bir şekilde değiştirmiş diye biliyorum

Victus gerçekten içim ısınmıyor üstadlar. Nitro(o attığım 47lik) hem 165hz hem140w olmasıyla cezbetti. 2.m2 ssd yuvası da boşmuş. En olmadı 30k a rx7600s li asus tuf alıp gecicem vallahi yıldım.victus 40 liraydı konuyu açtığımda şuan en ucuz 42k.

İçine sinmeyen cihazı alma tabii ki ama ekran kartı ile render almayacaksan (ki rx 7600s almayı düşünüyorsun, render almazsın) 100w sonrası pek fark etmiyor.
Eğer aceleniz yoksa black Friday veya cyber Monday günlerinde tekrar indirim olabilir. Fakat 47k verdiğiniz cihazda rtx 4060 olması baya kötü bir şey
İlla nitro derseniz şuna da bakabilirsiniz

47 e 4070 li göremedim hocam:/

Predatorler hoşuma gitmeye başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…