R7 9700X 360mm sıvı soğutma önerisi

Candirvolkan

Megapat
Daha fazla  
RAM
Lexar Ares 2x16 6000Mhz CL30
Ekran kartı
Asus ProArt 4070 Super OC
Anakart
MSI Mag B650 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 7 9700X
Merhaba.

Ryzen 7 9700X işlemci için 360mm sıvı soğutma arıyorum. Kasam Lian Li Lancool 216, bütçem 3-4 bin TL civarı olacak.
Kronik sorunu olmayan, aşırı sesli çalışmayan kaliteli soğutucu önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisine bakılabilir. Arctic'in fiyatı baya güzel.

Bunun 3'ü çıktı. Ben bu ürünü aldım. İşlemci kısmında RGB yok. 3 de var. İksisi de aynı para. RGB kapalı aslında. Kullanmıyorum ama almışken RGB'li olsun.

Arctic'in bu modeli AM5'i destekliyordu değil mi ?
Evet destekliyor.

Evet yok RGB farkı var. Bu da şöyle. Bir gün sistem satarken satış politikası farkı.
RGB için 1400TL verilmez. Satış politikası filan da değil. Zaten o sistemi ileride satarsa alacak kişiler LF2 veya LF3 farkını bilir. Bilmeyen adam da RGB'li sıvı soğutma diye kafan 1,5K diye hesaplar geçer.

Radyatör kalınlığı biraz fazla sanırım anakarta değme ihtimali olur mu Lancool 216 kasada acaba?

9700X e sıvı soğutma gereksiz olur. Overclock ile uğraşılmayacaksa yapılan testlerde kule tipi olanlar fazlasıyla yeterli geliyor.

Ben i3 12100F'e bunu kullanıyorum aşırı memnunum işlemci sıcaklığı 45'i geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…