E eray3158 Femtopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Bütçe 90K bu sistem nasıl, sistem beyaz olsun istiyorum, başka öneriniz var mı? Helios Platinum - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bütçe 90K bu sistem nasıl, sistem beyaz olsun istiyorum, başka öneriniz var mı? Helios Platinum - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
psb Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 Aynı ssd yi ben de aldım ama iade ettim. Kronik arızalıymış. Redditte falan var konular bakabilirsin. Ram için de CL30 olanlara bakabilirsin. Diğer parçalar için daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.
Aynı ssd yi ben de aldım ama iade ettim. Kronik arızalıymış. Redditte falan var konular bakabilirsin. Ram için de CL30 olanlara bakabilirsin. Diğer parçalar için daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.516 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #3 90k bütçede 9070xt alınmaz. Hazır sistem şartmı?