dilarakrgz
Zeptopat
Daha fazla
Nereden topladın? Ayrıca Powercolor gayet köklü bir markadır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. İşlemci-ekran kartı uyumlu bence bütçeyi biraz daha arttırıp wifi ki bir anakarta geç. Onun dışında bence ram yetersiz. 2x 16 yapmalısın eğer bütçen varsa. Kasa özelleştirebiliyorsan bence gamepower I değiştir.Fiyatı 64K, alınır mı? Ekran kartı markası PowerColor harici olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2453283
Fiyatı 64K, alınır mı? Ekran kartı markası PowerColor harici olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2453283
Nereden topladın? Ayrıca Powercolor gayet köklü bir markadır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. İşlemci-ekran kartı uyumlu bence bütçeyi biraz daha arttırıp wifi ki bir anakarta geç. Onun dışında bence ram yetersiz. 2x 16 yapmalısın eğer bütçen varsa. Kasa özelleştirebiliyorsan bence gamepower I değiştir.
hazır sisteme göre fiyatı normal denebilir. eğer hazır sistem şart ise bazı özelleştirmeler ile almanı tavsiye ederim.Fiyatı 64K, alınır mı? Ekran kartı markası PowerColor harici olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2453283
Eki Görüntüle 2453291
Anakart ve RAM değiştirdim 66 böyle fiyatı.
Özelleştirmedeki diğer kasalar böyleNereden topladın? Ayrıca Powercolor gayet köklü bir markadır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. İşlemci-ekran kartı uyumlu bence bütçeyi biraz daha arttırıp wifi ki bir anakarta geç. Onun dışında bence ram yetersiz. 2x 16 yapmalısın eğer bütçen varsa. Kasa özelleştirebiliyorsan bence gamepower I değiştir.
bütçe 70k parça parça da olurhazır sisteme göre fiyatı normal denebilir. eğer hazır sistem şart ise bazı özelleştirmeler ile almanı tavsiye ederim.
hazır sistem değilmiş
Bütçen ne kadar? Ve parça parça olur mu?
Hazır sisteme göre fiyatı normal denebilir. Eğer hazır sistem şart ise bazı özelleştirmeler ile almanı tavsiye ederim.
Hazır sistem değilmiş.
Bütçen ne kadar? Ve parça parça olur mu?
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 71.827TLDark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.808,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu işlemciye sıvı soğutma tak bari bir de akvaryum kasa yok beğenmedim.