Çok pahalı. Hazır sistem şart mı?
Çok pahalı. Hazır sistem şart mı?
Şart değil. Ekran kartı NVIDIA, işlemci AMD olması tercihimdir.
hocam sizce incehesap üzerinden ekran kartı yüksek olup rami ve işlemcisi düşük olan hazır sistemleri yükseltip satın almak mı mantıklı yoksa sizin yaptığınız gibi tek tek alıp montajlamak mı ona göre bir arkadaşım var bilgisayar ürünleri alıp satıyor ona sorup daha uyguna da satın alabilirim.57k ya yakın bütçen artmazsa rami 16 ya düşürüp alabilirsin.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yani hocam şuan rtx 5070 biraz ucuz gene pahalı ama alınabilir bir fiyatta. Bu yüzden toplama almak daha mantıklı ama arkadaşınız sattığı parçaların kalitesini bilemem burdan bize sölemeniz daha iyi olur.hocam sizce incehesap üzerinden ekran kartı yüksek olup rami ve işlemcisi düşük olan hazır sistemleri yükseltip satın almak mı mantıklı yoksa sizin yaptığınız gibi tek tek alıp montajlamak mı ona göre bir arkadaşım var bilgisayar ürünleri alıp satıyor ona sorup daha uyguna da satın alabilirim.
Alma hazır sistem yukarıda paylaşılan benim de önerdiğim sistem, hazır alınca illa bi parça kötü oluyor. İmkan varsa geç siparişlerini kendin diz, yapamıyorsan yeşil meyve uygulaması var ordan cüzi miktara bulursun birini.Peki hazır sistem öneriniz olsa nasıl bir öneri yapardınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.