R7 9700X sistemde DRAM ışığı kırmızı yanıyor

mrwhite0

Centipat
Daha fazla  
DRAM kırmızı ışık sorunum var ve birçok şeyi denedim, RAM'lerin yerini değiştirmeyi, tek RAM takmayı, BIOS pilini çıkarıp takmayı, quick flash ile BIOS güncellemeyi ama hiçbiri işe yaramadı. En son artık farklı bir RAM alarak da şansımı denemek istedim ama nafile. Ne yapacağım nasıl bir yol izlemeliyim?

Anakart, işlemci, kasa ve güç kaynağını tek bir siteden montajlı bir şekilde aldım, diğer parçaları kendim taktım.

Sistem özellikleri:
R7 9700X / Gigabyte B850M D3HP / XPG Lancer 16 GB (X2) / ASUS Prime OC RTX 5070 / Kingston KC3000 2TB / XPG Invader X / FSP vıta 750W.

Hocam hazır sistemse garantiye yollayın derdinizi onlar halletsin ama hazır sistem değilse bir anakartı uzay montaj yapıp öyle deneyin, GPU'yu söküp işlemciden görüntü alın, depolamaları sökün öyle deneyin.

Hocam hazır değil, dediğim gibi sadece 4 parça montajlı geldi diğerlerini kendim taktım. İnanır mısınız her şeyi denedim ama yok hiçbiri işe yaramadı.

Hocam hazır değil, dediğim gibi sadece 4 parça montajlı geldi diğerlerini kendim taktım. İnanır mısınız her şeyi denedim ama yok hiçbiri işe yaramadı.

Sistemi komple sökün hocam bir madem öyle. Anakartın arka yüzeyine bir bakının bir anormallik var mı yoksa koyun kutusunun üstüne çalışması için gerekli bağlantıyı yapın GPU, disk gibi bağlantıları yapmayın sistem nasıl bir tepki verecek bakalım. Daha sonra garanti işlemine başvurursunuz veya şimdi deneyin sizi de anlıyorum garantiye yollamak istemiyorsun ama senin benim yapabileceğimiz test ve ekipman sınırlı mağazada en azından farklı anakartla test edebiliyorlar.

Şu an kendi parçalarımı söktüm, kasayı paketledim geri göndereceğim ya iade ya da tamir değişim artık neyse 1 haftadır uğraşıyorum kafayı yiyeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…