R7 9700X soğutmak için Thermalright Peerless Assassin 120 SE yeterli midir?

cansmurf

Femtopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 6000MHz
Anakart
MSI PRO B650M-P
Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh ARGB USB 3.2 siyah mid Tower kasa bu kasanın içine Thermalright Peerless Assassin 120 SE sığar mı? Veya yeteri kadar soğutur mu emin değilim başka soğutucu önerisi de verebilirseniz çok sevinirim ama gönlüm Thermalright Peerless Assassin 120 SE bir tık.

Boyle guclu bir islemciye sivi sogutma daha iyi olur diye dusunuyorum bence sivi sogutma bakin.

Boyle guclu bir islemciye sivi sogutma daha iyi olur diye dusunuyorum bence sivi sogutma bakin.
tavsiye için teşekkürler ama hava soğutucu almak istiyorum sıvı soğutucu en son çare olarak görüyorum ve maddi imkanım baya kısıtlı pek bu konu hakkında test vs. göremedim internette bu işlemciyi ne kadar iyi soğutucağına dair

Oldukça yeterli olacaktır, kasanızın hava akışının iyi olduğundan emin olun, Benim PA120 Ryzen 7 7700'ü 120W ve overclocklu halde tam yükte 86 derece civarında tutuyor, ki AM5 platformu daha sıcak çalışır, 360mm AIO soğutma ile bile 7700X'de 90 derece üstünü görmek mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…