R7-9800x3D için anakart önerisi

Bütçe
15-16k

yourvergil

Femtopat
Daha fazla  
MSI X870 Tomahawk düşünüyordum ama stabil olmadığını ve çok sıkıntı yaşayan kişiler gördüm forumlarda. ASUS ROG STRIX B850F Gaming almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?
Bir de yazın 9070XT veya benzeri bir ekran kartı alacağım geçerken sıkıntı yaşamayayım.
@Teacher80 sizin görüşünüz önemli benim için birkaç forumda gördüm sizi bu konu hakkında.

Bu seçtiğim nasıl sizce

@MelihÖzer hocam sizi de forumda çok gördüm sizin de önerilerinizi beklerim.

Şu an yaptığım sistem şöyle:
Ryzen 7 9800x3D.
Sapphire RX 7800XT Nitro.
ASUS ROG STRIX B850-F Wi-Fi
Corsair Vengeance RGB 2x16 6000MHz 30CL.
Samsung 990 Pro 2TB M.2 SSD.
Artics Liquid Freezer III 360mm

Kasa ve PSU için sonra bir konu açarım acelesi yok sadece şu an bu sistem iyi mi acaba onu merak ediyorum ileride ekran kartı değişeceğim de anakart sıkıntı yaratmasın istiyorum

Kasa için de bunları düşünüyorum:

Ryzen 7 9800x3D.
Arctis Liquid Freezer III 360mm.

Kasa ve PSU için sonra bir konu açarım acelesi yok sadece şu an bu sistem iyi mi acaba onu merak ediyorum ileride ekran kartı değişeceğim de anakart sıkıntı yaratmasın istiyorum.

Anakart kötü ise 15-16k bütçem var değiştirebiliriz.

Ryzen 7 9800x3D.
Artics Liquid Freezer III 360mm

Kasa ve PSU için sonra bir konu açarım acelesi yok sadece şu an bu sistem iyi mi acaba onu merak ediyorum ileride ekran kartı değişeceğim de anakart sıkıntı yaratmasın istiyorum

Anakart kötü ise 15-16k bütçem var değiştirebiliriz.
Ekran kartı neden 7800xt hocam? Düşük kalmış.

Boyle bir butceniz varken b chip almayin bence hocam. En stabil X870 anakartlari attim bakabilirsiniz ikisine de.

Stabil kartlar istiyorum benden MSI sıkıntılı diyorlar uzak kaldım bende onlardan bu attıklarınıza bakacağım teşekkürler.

Boyle bir butceniz varken b chip almayin bence hocam. En stabil X870 anakartlari attim bakabilirsiniz ikisine de.

https://www.itopya.com/gigabyte-aor...7_zqKXOPQDCTyNyVwk3-aXrk_2RvZgYAlRhdLUsJ3NIGH galiba bunu alacağım teşekkürler ama bir sorum var destek listesinde RAM'i mi bulamadım.

Benim bildiğim orada denenmiş ürünler oluyor yani diğer ürünlerin kesin çalışmaz diye bir şey yok açılır herhalde bir de bu RAM'de EXPO açılıyor mu acaba?

Son düzenleme:
Stabil kartlar istiyorum benden MSI sıkıntılı diyorlar uzak kaldım bende onlardan bu attıklarınıza bakacağım teşekkürler.

https://www.itopya.com/gigabyte-aor...7_zqKXOPQDCTyNyVwk3-aXrk_2RvZgYAlRhdLUsJ3NIGH galiba bunu alacağım teşekkürler ama bir sorum var destek listesinde RAM'i mi bulamadım.

Benim bildiğim orada denenmiş ürünler oluyor yani diğer ürünlerin kesin çalışmaz diye bir şey yok açılır herhalde bir de bu RAM'de EXPO açılıyor mu acaba?
Raminiz calisir hocam. EXPO aciliyormu bilgim yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı