yourvergil
Femtopat
Daha fazla
GIGABYTE B850 GAMING X WIFI6E 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B850 GAMING X WIFI6E 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B850 GAMING X WIFI6E ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Şu an yaptığım sistem şöyle:
Ryzen 7 9800x3D.
Sapphire RX 7800XT Nitro.
ASUS ROG STRIX B850-F Wi-Fi
Corsair Vengeance RGB 2x16 6000MHz 30CL.
Samsung 990 Pro 2TB M.2 SSD.
Arctis Liquid Freezer III 360mm.
Kasa ve PSU için sonra bir konu açarım acelesi yok sadece şu an bu sistem iyi mi acaba onu merak ediyorum ileride ekran kartı değişeceğim de anakart sıkıntı yaratmasın istiyorum.
Kasa için de bunları düşünüyorum:
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı neden 7800xt hocam? Düşük kalmış.Şu an yaptığım sistem şöyle:
Ryzen 7 9800x3D.
Sapphire RX 7800XT Nitro.
ASUS ROG STRIX B850-F Wi-Fi
Samsung 990 Pro 2TB M.2 SSD.
Artics Liquid Freezer III 360mm
Kasa ve PSU için sonra bir konu açarım acelesi yok sadece şu an bu sistem iyi mi acaba onu merak ediyorum ileride ekran kartı değişeceğim de anakart sıkıntı yaratmasın istiyorum
Kasa için de bunları düşünüyorum:
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart kötü ise 15-16k bütçem var değiştirebiliriz.
Bu seçtiğim nasıl sizce.
@MelihÖzer hocam sizi de forumda çok gördüm sizin de önerilerinizi beklerim.
Boyle bir butceniz varken b chip almayin bence hocam. En stabil X870 anakartlari attim bakabilirsiniz ikisine de.
Boyle bir butceniz varken b chip almayin bence hocam. En stabil X870 anakartlari attim bakabilirsiniz ikisine de.
Raminiz calisir hocam. EXPO aciliyormu bilgim yok maalesef.Stabil kartlar istiyorum benden MSI sıkıntılı diyorlar uzak kaldım bende onlardan bu attıklarınıza bakacağım teşekkürler.
https://www.itopya.com/gigabyte-aor...7_zqKXOPQDCTyNyVwk3-aXrk_2RvZgYAlRhdLUsJ3NIGH galiba bunu alacağım teşekkürler ama bir sorum var destek listesinde RAM'i mi bulamadım.
Benim bildiğim orada denenmiş ürünler oluyor yani diğer ürünlerin kesin çalışmaz diye bir şey yok açılır herhalde bir de bu RAM'de EXPO açılıyor mu acaba?