R7 9800x3D için ekran kartı önerisi

Olayın sadece 5-6 derece sıcak çalışıyor olmasını sanman baya komik. Benim aradaki derece farkına fazla ücret ödediğimi falan varsaymak daha da komik

Olayın sadece 5-6 derece sıcak çalışıyor olmasını sanman bayağı komik. Benim aradaki derece farkına fazla ücret ödediğimi falan varsaymak daha da komik

Sadece örnek verdim, 9070 XT varken 5070'e 37k ödemesini tavsiye etmen daha da komik. Bir tek NVIDIA var sanki bu piyasada zorunluymuş gibi NVIDIA öneriyorsunuz.

Sadece örnek verdim, 9070 XT varken 5070'e 37k ödemesini tavsiye etmen daha da komik.
Brom seninle uğraşamayacağım ya alakasız yorumlar yapıyorsun gerçekten

Buraları bir tekrar oku sen tamam mı? Adam ne istemiş ben ne yazmışım, oku ama anlayarak tamam? Hani bir mantık ilişkisi kur. Lütfen hadi iyi akşamlar.

Tamamdır NVIDIA fanboycuğum.

Ayrı konu açar mısın kartla alakalı?

@Flexxsz

Aynen fanboy. Sen benim AMD kartlara açtığım indirimlere gelip dislike atan tiplere benziyorsun çok Allah hepinize en iyisini nasip etsin, umarım istedikleriniz olur hayatta

Eyvallah sağ olasın duaların için, ama bir daha soru sormadan öneri yapmanı tavsiye etmiyorum. Vatan harici bir yerden almıyorum dememiş, Vatan'dan önerin demiş. Emin olmadan öneri yapmayın, çok teşekkürler hayırlı akşamlar.

Aynen 9070XT'den yakınıp alta 5070 düşündüğünü belirten adama gidip 9070XT linki atmayı bilmiyordum ben

Aynen 9070XT'den yakınıp alta 5070 düşündüğünü belirten adama gidip 9070XT linki atmayı bilmiyordum ben

Düşünüyorum demiş, almayacağım dememiş. 9070 XT varken 5070 önerilmeyeceğini madem biliyorsun neden 9070 XT önermiyorsun en sevdiğim hocam?

Burada anlatmak istediğim şey emin olmadan yorum atmışsın sadece başka bir şeye laf etmiyorum.

Güzel kardeşim bak şimdi, adam 9070XT kullandığını, değiştireceğini altına da düşündüğü kartların linkini bırakıp, vatandan önerin demiş. Belki vatandan indirimi var, belki değişim verdiler, belki yakını çalışıyor ben ne bileyim? Ki sebebini sonradan ailesi olarak belirtmiş.

Baktığı kartlardan birisi Gigabyte 5070, TUF düşmüşken aynı fiyata görsün diye linkini bıraktım. Bu denklemde bana göre 9070XT x değil de y olanı al demek saçma. Konu sahibi zaten downgrade yaptığını bilmiyorsa o da benim problemim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…